Bra lön och schemaläggning viktigast

Publicerad 12 oktober 2016

Bra lön, schemaläggning/arbetstider, rimlig arbetsbelastning och bra arbetsmiljö. Det är de faktorerna som sjuksköterskor tycker är viktigast för att tacka ja till ett jobberbjudande från en arbetsgivare.
Sedan följer en bra chef, stimulerande arbetsuppgifter, möjligheter till kompetensutveckling och vidareutbildning samt möjligheter att påverka sin arbetssituation.

Vilka av följande faktorer är viktigast för att du skall tacka ja till ett jobberbjudande från en arbetsgivare?
tackaja_graf
Om undersökningen
Framtidens Karriär – Sjuksköterska har genomfört en trendundersökning hos ett slumpmässigt urval av sjuksköterskor i Sverige. Undersökningen genomfördes 16–20 september 2016. Den statistiska felmarginalen i undersökningen är 2,5–4,0 procentenheter.