Presentation

Vill du vara på väg med Rent a Nurse?

Publicerad 12 oktober 2016

Fr.v: Charlotte Kyhlberg, Konsultchef, Anna Kalberg, Konsulthcef, Lena Renberg, Affärsområdeschef, Eva Domanders, VD, Malin Werin, Konsultchef och Kristin Hultman, Konsultchef.
Fr.v: Charlotte Kyhlberg, Konsultchef, Anna Kalberg, Konsulthcef, Lena Renberg, Affärsområdeschef, Eva Domanders, VD, Malin Werin, Konsultchef och Kristin Hultman, Konsultchef.
Vill du ha ett jobb med maximal flexibilitet och valfrihet, men samtidigt en arbetsgivare som erbjuder trygghet och personligt engagemang? På Rent a Nurse finns spännande karriärmöjligheter oavsett dina önskemål och behov.

Rent a Nurse är ett av Sveriges mest väletablerade och renommerade bemanningsföretag för sjuksköterskor. Ända sedan starten 2002 har företaget byggt sin ställning genom ansvarstagande gentemot såväl sina resurssjuksköterskor som uppdragsgivare. Personlig, engagerad och professionell är ledord.
– Vår ledstjärna är att skräddarsy lösningar som passar var och en av våra resurssjuksköterskor. För oss är det en självklarhet att sjuksköterskor ska kunna välja sina uppdrag och arbetstider och styra över sin egen karriär. Min drivkraft är att stärka sjuksköterskans roll i vården och samhället i stort, säger Eva Domanders, nybliven VD på Rent a Nurse och systerbolagen Rent a Doctor, Rent a Socionom och Care Team. Hon sitter även i styrelsen för Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Eva blev en av Sveriges första hyrsjuksköterskor, numera kallade resursjuksköterskor, 1996 och firar 20 år i bemanningsbranschen.
Rent a Nurse har uppdrag i hela Sverige inom alla specialiteter. Med kontor i Stockholm, Malmö, Trollhättan och Umeå har man närvaro över hela landet för att upprätthålla personlig kontakt med alla medarbetare.
– Det personliga engagemanget är oerhört viktigt, alla våra resurssjuksköterskor ska känna trygghet i sina anställningar och uppdrag. Man är aldrig ensam ute på ”fältet” utan har en nära dialog med sin konsultchef, säger Eva.

Karriärmöjligheter
Tack vare sin storlek och att Rent a Nurse ingår i en större vårdkoncern finns även goda möjligheter till såväl kompetensutveckling som intern karriär, i andra roller eller i ett systerbolag. Anna Kalberg kom till Rent a Nurse som resurssjuksköterska och arbetar idag som konsultchef på Stockholmskontoret.
– Det är väldigt roligt att jobba för ett företag som så tydligt står för kvalitet och tar så väl hand om sina anställda. Här ingår man verkligen i ett sammanhang, med trygghet och gemenskap. Det är också svårt att matcha den bredd och variation som Rent a Nurse erbjuder, menar hon.
På Rent a Nurse arbetar såväl specialistsjuksköterskor som grundutbildade. Eva rekommenderar att man har minst ett års erfarenhet.
– Vi stöttar all vår personal och tar ansvar för att våra sjuksköterskor ska trivas med sina uppdrag. De är en av de viktigaste nycklarna för att vården i Sverige ska fungera och utvecklas.

Rent a Nurse
Rent a Nurse grundades 2002 och är Sveriges starkaste partner inom sjuksköterskebemanning, med uppdrag i hela landet för såväl offentliga som privata vårdgivare. Företaget, som är en del av Ambeakoncernen, erbjuder en stor bredd av karriärlösningar för sjuksköterskor och en flexibel, skräddarsydd arbetstillvaro.
www.rentanurse.se

www.rentanurse.se