Presentation

På Anycare får jag det bästa av det mesta

Publicerad 15 mars 2017

Towe Englund, bemanningssjuksköterska och konsultchef på Anycare. Foto: Per Groth
Towe Englund, bemanningssjuksköterska och konsultchef på Anycare. Foto: Per Groth
– På Anycare får jag ut det bästa av det mesta, säger Towe Englund som stortrivs med att dela sin tid mellan att vara bemanningssjuksköterska ute i vården och arbetet som konsultchef på huvudkontoret i Västerås.

Towe Englund har lång erfarenhet av sjuksköterskeyrket och hade redan arbetat ett par år som bemanningssjuksköterska när hon sommaren 2015 kom i kontakt med Anycare.
– Jag bor i Västerås och tyckte det var roligt att hitta ett bemanningsföretag på hemmaplan. Anycare är en förhållandevis liten aktör inom bemanningsbranschen och jag förstod ganska snart att det har sina fördelar. Här finns inga tungrodda hierarkier utan snabba beslutsvägar och enkla, väl fungerande samarbeten.
Sedan det första mötet har det hänt en hel del. Idag delar Towe sin tid mellan sjuksköterskeuppdrag inom vården och arbetet som konsultchef på Anycare.
– För mig passar det perfekt att kunna kombinera dessa båda världar.
Jag trivs med att ha en chef som är närvarande, mån om sin personal och verkligen vinnlägger sig om att skapa sammanhållning mellan oss sjuksköterskor. Vi bjuds ofta in till olika sammankomster, ena gången kan det handla om rent nöje, andra gånger om yrkesmässig fortbildning. Det fina är att man får träffa alla andra Anycaresköterskor och att vi blir en sammansvetsad grupp även om vi inte arbetar tillsammans.

Personlig verksamhet
Anycares verksamhet bygger på en filosofi som är lika enkel som självklar: att sjuksköterskor som mår bra, blir sedda och uppskattade gör ett bättre jobb. Det återspeglas även i mycket generösa villkor som till exempel tjänstepension, förmånligt friskvårdsbidrag, lojalitetsbonus och mycket hög lön. Kenneth Hopp, är själv sjuksköterska och har byggt sin verksamhet utifrån egna erfarenheter av arbete ute på fältet.
– Många söker sig till Anycare just för att det är så personligt, säger Towe, som efter mer än 20 år i yrket kan konstatera att hon hamnat helt rätt.
– Här jag frihet att styra över mitt eget arbetsschema och god ersättning samtidigt som jag kan prova nya vägar och fortsätta att utvecklas inom mitt yrke. Att arbeta på olika avdelningar i olika regioner och landsting är enormt berikande.

Anycare
Anycare AB är ett personligt och pålitligt bemanningsföretag inom vården med inriktning på uthyrning av legitimerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor. Företaget värdesätter att det ska kännas tryggt att vara uthyrd som sjuksköterska och erbjuder förutom yrkes- och ansvarsförsäkringar även friskvårdsbidrag, tjänstepension och lojalitetsbonus. Basen för verksamheten finns i Mälardalen men åtar sig uppdrag i hela Sverige.

Anycare
Kopparbergsvägen 45
722 19 Västerås
Tel: 0705-67 56 48
E-post: info@anycare.se
www.anycare.se

www.anycare.se