Jobb

Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Publicerad 13 mars 2018Just nu är hälso- och sjukvården i Region Örebro län inne i en spännande utveckling där vi tar stegen mot framtidens sjukvård. Här är du som sjuksköterska viktig för att utveckla vården utifrån patientens fokus. För oss betyder det att vi vill göra vården ännu bättre. Varje dag. I stort och smått. I varje möte. Och att alla som vill vara med i utvecklingen får goda förutsättningar för det.

Vi satsar på våra sjuksköterskor
I Region Örebro län erbjuder vi dig som sjuksköterska en tillsvidareanställning direkt. I början av din anställning får du som ny sjuksköterska också möjlighet att delta i ett omfattande introduktionsprogram under ett år, som ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor. Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi också erbjuda generösa förmåner.

Du väljer bland alla möjligheter
I vår region finns en arbetsplats för alla önskemål. Välj stora universitetssjukhuset för specialistkompetens och en nära koppling till universitetet, välj något av våra mindre akutsjukhus i länet för närheten mellan verksamheterna. Eller kanske du föredrar att arbeta med variation och bredd inom primärvård eller psykiatri.
Hos oss finns alla möjligheter! Steget in är bara en början på din karriär, här kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas.

Hör av dig till oss!
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill arbeta hos oss. Hör gärna av dig till våra rekryterare.

Universitetssjukhuset Örebro
Monica Johansson
Tel: 019-602 37 20
monica.johansson@regionorebrolan.se

Lindesbergs lasarett
Anna Charlier
Tel: 0581-851 25
anna.charlier@regionorebrolan.se

Karlskoga lasarett
Karin Stenström
Tel: 0586-661 36
karin.stenstrom@regionorebrolan.se

Primärvård
Carina Karlsson-Andersson
Tel: 019-602 75 30
carina.karlsson-andersson2@regionorebrolan.se

Psykiatri
Carina Ekholm
Tel: 019-602 75 05
carina.ekholm@regionorebrolan.se

www.regionorebrolan.se/sjukskoterska