Jobb

Sjuksköterskor till Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg

Publicerad 10 oktober 2018
Eva Andersson, Charlotte Skutta och Anna Löf på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Foto: Ramona Bach
Eva Andersson, Charlotte Skutta och Anna Löf på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Foto: Ramona Bach

Vi söker nu fem engagerade sjuksköterskor för natt- och dagtjänster till Rättpsykiatrisk centrum i Trelleborg.

Arbetsuppgifter
Här har du en engagerande och spännande arbetsdag med arbetskamrater som har erfarenhet av psykiatrisk vård. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, såväl yrkesmässigt som personligt där utvecklingsmöjligheter och inriktning styrs utifrån de behov som finns hos våra patienter och deras anhöriga. Hos oss finns det även möjlighet till specialistutbildning och forskning på deltid.

Du kommer att erbjudas en god introduktion med bland annat Motiverande samtal (MI), Terapeutiskt bemötande av aggression (TERMA), etik och att lära dig de administrativa system vi arbetar i. Du kommer även få kunskap om det kvalitetsledningssystem vi arbetar med. Fokus är också att ge dynamiska redskap och de allra bästa förutsättningarna för att bli en riktigt välfungerande arbetsgrupp.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Giltigt B-körkort är meriterande för tjänsten.

Vidareutbildning i psykiatri och erfarenhet av psykiatrisk vård är meriterande för tjänsten. Positiv till utvecklings- och förändringsarbete. Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning
Heltid, tillsvidareanställning

Läs mer och ansök här

Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg
Vårt nya rättspsykiatriska centrum i Trelleborg är en anläggning för specialiserad rättspsykiatrisk vård, forskning och utbildning. På Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg bedrivs heldygnsvård som kompletteras med öppenvårdsmottagningar i Malmö, Helsingborg och Hässleholm. Hos oss arbetar ungefär 140 personer, här bedrivs även utbildning och forskning kopplad till olika vårdutbildningar i regionen.
www.skane.se