Presentation

Specialistsjuksköterskor inom anestesi, IVA eller operation till Halland!

Publicerad 10 oktober 2018
Foto: Andreas Svensson
Foto: Andreas Svensson

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård, intensivvård eller operationssjukvård till Operation- och intensivvårdskliniken på Hallands sjukhus

Vi satsar på våra specialistsjuksköterskor, där man exempelvis inom IVA har infört en ny arbetstidsmodell som kort innebär att ju fler nätter man arbetar desto kortare blir veckoarbetstiden. Vi har även tagit ett lokalt beslut om höjda OB-ersättningar för sjuksköterskor.

Arbetsbeskrivning
På Operation- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i team och välkomnas av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtanke.

Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård, intensivvård eller operationssjukvård. Det är meriterande med några års erfarenhet men är absolut inget krav.

Du trivs med att arbeta i team men är även van vid att ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du är flexibel och noggrann samt alltid har patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella medarbetare för att kunna förse våra verksamheter med ny kompetens. I denna annons tar vi emot din ansökan som intresseanmälan och kan därmed inte lova att det finns en tillgänglig tjänst ute på den avdelning du önskar just nu. Vi tror dock på långsiktighet och om en specifik tjänst inte skulle vara tillgänglig så skapar vi mer än gärna en god relation med dig inför framtiden.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning.

Välkommen att bli specialistsjuksköterska hos oss
För mer information och ansökan, klicka här

Region Halland
Region Halland tror på kraften i våra medarbetare! Här finns många valmöjligheter där vi som arbetsgivare stöder dig i din utveckling. Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!