Jobb

Vi söker sjuksköterskor med intresse för att arbeta med barn

Publicerad 10 oktober 2018
Vi söker sjuksköterskor med intresse för att arbeta med barn
”Önskan att kunna göra mer. Men en mäktig känsla att få vara med och rädda livet på ett barn” Ebba, Barnspecialistsjuksköterska

Är du sjuksköterska med ett genuint intresse för att arbeta med barn och deras familjer? Välkommen att söka dig till oss på Akademiska barnsjukhuset i Uppsala!

Vi söker sjuksköterskor till kirurgsektionen vid Akademiska barnsjukhuset. Vi bedriver både planerad och akut slutenvård, samt en stor del öppenvård. Barnen som kommer till oss är mellan 0-18 år.

Vår verksamhet består av kirurgi, neurologi/ neurokirurgi, ortopedi/handkirurgi och urologi. Kirurgsektionen är en av sju sektioner vid Akademiska barnsjukhuset. Vi tar emot patienter från hela Mälardalen- och Norrlandsregionen.

Du är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska
Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Om du har specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller tidigare erfarenhet från barnkirurgi/barnsjukvård är det meriterande. Är du ny inom yrket? Det är inget hinder för att arbeta med barn och deras familjer hos oss.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Klicka här för mer information och ansökan

Introduktion hos oss
Hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram. Vi erbjuder därefter fortsatt stöd genom våra kliniska handledare och reflektionshandledare. Är du helt ny i yrket deltar du på 20 % i det obligatoriska kliniska utvecklingsåret på sjukhuset.

På vår sektion har vi en mix av erfarna och nya medarbetare i olika åldrar, vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i arbetet och anpassar ditt schema till mer erfarna kollegor

Du startar med att inskolas endast inom ett par av ämnesområdena för att kunna fördjupa din kunskap och därmed höja din kompetens. I takt med din utveckling får du också mera ansvar. Om du söker variation i arbetet och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra i ett vänligt klimat – då kommer du att trivas på vår avdelning, barnavdelningen för neurologi, ortopedi, kirurgi och urologi 95B

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du får fri tillgång till träning på Friskhuset, där vi samlat allt från gym och gruppträning till personliga hälsoprogram och ett brett utbud av kurser inom friskvård och hälsa. Här finns även tillgång till sjukgymnast, kostrådgivning samt konditions- och styrketest, för att inte nämna ergonomiutbildning och massage.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Klicka här för mer information och ansökan

Akademiska barnsjukhuset
Akademiska barnsjukhuset är ett sjukhus för barn och ungdomar inom Akademiska sjukhuset.
På Akademiska barnsjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Som ett av Sveriges ledande Universitetssjukhus finns det fantastiska möjligheter för dig inom vårdyrket.

Barnen som vårdas här är alltid i centrum och omhändertagandet kännetecknas av värme och trygghet.

Arbetar du hos oss finns bland dina kollegor bland annat läkare, sjuksköterskor, clowner, smärtsjuksköterska, dietister, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer, biomedicinsk analytiker, genetiska vägledare och många andra yrkeskategorier.

Akademiska sjukhuset
Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

www.akademiska.se