Presentation

Frihet och trygghet året om på Centric Care

Publicerad 21 mars 2019
Karin Made, regionchef för bemanning av sjuksköterskor och konsultcheferna Anna Hammarberg och Annsofie Axelsson.
Karin Made, regionchef för bemanning av sjuksköterskor och konsultcheferna Anna Hammarberg och Annsofie Axelsson.

Oavsett när på året, vilken typ av uppdrag du söker eller var i Sverige du vill jobba så behöver du aldrig stå utan uppdrag som konsult på Centric Care. Här kan du kombinera trygghet och stabilitet med frihet och flexibilitet.

Centric Care är ett av Sveriges största bemanningsföretag för sjuksköterskor och har ramavtal med kommuner och landsting i hela landet. Utöver det har Centric Care avtal med en rad privata vårdgivare och Kriminalvården.
– Det betyder att vi kan erbjuda en enorm bredd i form av olika typer av uppdrag året om. Det är inte bara under semestertider som våra kunder efterfrågar våra tjänster, tvärtom har vi alltid ett stort antal uppdrag att erbjuda. Vi har långsiktiga samarbeten med våra uppdragsgivare, säger Karin Made, regionchef för bemanning av sjuksköterskor.

Fast anställning
De flesta av Centric Cares sjuksköterskor är timanställda, men många väljer också tryggheten av en fast anställning med månadslön. En del vill hoppa in och jobba då och då för att pröva något nytt eller fördjupa sin kompetens på ett specifikt område, andra föredrar kontinuiteten av att stanna länge på en och samma arbetsplats. Det finns möjlighet till långa uppdrag, som ibland kan sträcka sig över flera år.
– Det finns något för alla, vi skräddarsyr varje lösning för att möta våra kunders och konsulters behov. Det är vår uppgift att hitta den optimala lösningen, framhåller Karin.
På Centric Care är konsultsjuksköterskornas trygghet och villkor av största vikt. Företaget är auktoriserat och medlem i Almega. Det betyder bland annat att man följer branschens etiska riktlinjer och att alla konsulter omfattas av kollektivavtal, oavsett anställningsform. Företaget är också kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO.

Nära relation
Varje konsult har en egen konsultchef vilket är en extra trygghet. Konsultchefen hjälper till med allt, från planering av ett uppdrag, till att lösa eventuella problem, arbetsrelaterade eller praktiska. Centric Care hjälper också till med boende i möjligaste mån samt står för resekostnader för den som väljer ett uppdrag utanför sin hemort, berättar Karin.
– Vi är väldigt måna om att bygga upp en nära relation och lära känna våra konsulter. Det ska vara smidigt och enkelt och kännas naturligt att ta kontakt med sin konsultchef. Vi får ofta höra att man upplever den personliga kontakten som något som utmärker oss positivt, vilket är väldigt roligt och ett kvitto på att vi gör rätt.

Klicka här för att läsa mer och registrera ditt CV hos oss

Centric Care
Centric Care grundades 2000 och är ett auktoriserat bemanningsföretag för sjuksköterskor, psykologer, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Företaget är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan Centric erbjuda uppdrag året om, oavsett om du önskar jobb som fastanställd eller behovsanställd bemanningssjuksköterska. Som fast anställd har du förmånen av månadslön, ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, HLR-repetitioner och friskvårdsbidrag på upp till 4 000 kr per år.

Tel: 010-219 05 00
E-post: info.care.se@centric.eu
centriccare.eu/

Centric Care logotype