Presentation

Hedera har sjuksköterskan i fokus

Publicerad 21 mars 2019

HederaGrupp_018

I Hedera Group ingår ett antal bemannings-/rekryteringsföretag som är specialiserade på olika tjänster. På så vis kan de erbjuda både bredd och specialistkunskap. Ledorden är kompetens, engagemang, duktiga konsulter och bra kundval.

Tillsammans har Hedera Group många år av erfarenhet inom bemanning och rekrytering i hela Sverige. Genom samverkan kan man erbjuda det stora företagets bredd och stabilitet. Samtidigt drar sjuksköterskorna nytta av det lilla företagets personlighet och expertkunskap.

Stort men personligt företag
– Även om vi är stora upplevs vi samtidigt som små av våra sjuksköterskor, eftersom vi har en personlig kontakt med var och en, förklarar Petra Granlund, operativ chef på AddUs Care som jobbat med sjuksköterskebemanning sedan 2016.
Målsättningen är inte bara att förmedla inkommande uppdrag utan även att proaktivt söka de uppdrag som sjuksköterskorna önskar.
– På så vis får vi konsulter som trivs vilket skapar kontinuitet. Våra sjuksköterskor känner sig hemma på sina arbetsplatser och blir ofta en i gänget.
Friheten att själva bestämma över sin tid, var man vill jobba samt variationen mellan olika uppdrag, är det som gör att sjuksköterskorna väljer Hedera Group.
– Alla är unika och det är det som är charmen. Vissa jobbar intensivt under en period för att sedan vara lediga en tid, andra vill arbeta löpande, och någon annan kanske drömmer om ett par månader på västkusten, berättar Petra Granlund.

Uppdrag inför sommaren 2019
Redan nu har uppdragen inför sommaren 2019 börjat komma in.
– Vi vill jobba med kompetenta och engagerade sjuksköterskor. Vi har en tät kontakt och återkoppling när de är ute på uppdrag, säger Petra Granlund.
På grund av de nya momsregler som träder i kraft den 1 juli har man startat Hedera Konsultförmedling. Enligt det nya upplägget blir sjuksköterskan förmedlad av Hedera men anställd i perioder av privata vårdgivare. Precis som tidigare är det sjuksköterskan själv som avgör var och hur länge, hon eller han vill jobba hos en viss arbetsgivare.

Hedera Group
Hedera Group skall erbjuda bemanning, kompetensförsörjning och rekrytering inom nischade områden.
Visionen är att vara den ledande aktören inom personalförsörjning inom vården.
www.hederagroup.se

Svensk Läkartjänst Lil AB
Bemanning av läkare inom Barn, Anestesi, Kardiologi samt Allmänspecialister. Sjuksköterskebemanning.
carolina@lilab.se
046-70 91 80

Hedera logotype 1


Hedera Helse
Bemanning av läkare och sjuksköterskor till företagshälsovård, primärvård och kommuner.
linda.udden@hederagroup.se
076-028 19 39

Hedera logotype 2


AddUs Care
Bemannar sjuksköterskor till primärvård, kommun och sjukhus. Erbjuder Elevhälsa till grundskolor och gymnasium.
petra.granlund@addus.se
0705-69 89 28

Hedera logotype 3


Hedera Group Konsultförmedling
Förmedlar sjuksköterskor och läkare till privata vårdgivare.
cathrine.lyrbring@hederagroup.se
0702-32 69 33

Hedera logotype 4