Jobb
Jobba på REMEO

Unikt vårdkoncept

Publicerad 7 april 2020

Vill du vara en del i vårt multidisciplinära team och göra skillnad för patienter som behöver högteknologisk och intensivvårdsnära andningsvård? Vi söker sjuksköterskor till REMEO som växer!

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska med bakgrund från akutsjukvård eller liknande. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta med högteknologisk avancerad andningsvård. Du är engagerad, har hög samarbetsförmåga och sätter patientens behov i centrum.

Klicka här för ansökan hos REMEO

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska vid REMEO ingår du i ett vårdteam med erfarna och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeut. Tillsammans har vi patientens behov och önskemål i fokus. Sjuksköterskorna ansvarar för att leda och planera arbetet kring patienternas basala och specifika omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska är du patientansvarig för 2-3 patienter per arbetspass.

Vi arbetar med patienter som behöver avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Vi koncentrerar oss på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning. Vi arbetar gemensamt med att uppmärksamma, möta och så långt som möjligt lindra patientens sjukdomsupplevelse och lidande genom adekvata åtgärder.

Vi erbjuder
Här erbjuds utvecklingsmöjligheter i en vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Hos oss får du individuellt anpassad introduktionsutbildning och det finns alltid en erfaren kollega att fråga. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig kompetenshöjning hos alla medarbetare och vi genomför löpande internutbildningar och utvecklingsprojekt.

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coachning. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder 34,20 timmars arbetsvecka vid treskift eller extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

Missa inte möjligheten att vara med och utveckla Sveriges första REMEO-klinik!

Klicka här för ansökan hos REMEO

Om REMEO

Vi finns i Stora Sköndal vid Drevviken söder om Stockholm. REMEO-kliniken har funnits sedan 2013 för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö.

Vi erbjuder våra patienter högspecialiserad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en individuellt anpassad vårdplan för varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett. Det slutgiltiga målet är återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans.

På kliniken vårdas idag 12 patienter uppdelat på flera vårdteam. Under året planeras för en utökning av patientantalet.

remeo.se
För mer information om att jobba hos REMEO, klicka här