Presentation
Läkarjouren i Norrland

Läkarjouren i Norrland – inte bara för läkare

Publicerad 20 oktober 2020
Foto: Mikael Wallerstedt
Magnus Lindmark, specialistsjuksköterska anestesi och operation och Caroline Pettersson, koordinator sjuksköterskor i Uppsala. Foto: Mikael Wallerstedt
Magnus Lindmark, specialistsjuksköterska anestesi och operation och Caroline Pettersson, koordinator sjuksköterskor i Uppsala. Foto: Mikael Wallerstedt

Läkarjouren har bemannat vården i mer än 30 år. Kvalitet och kompetens har löpt som en röd tråd och genomsyrat verksamheten sedan dag ett.
– Medarbetarna är vår främsta tillgång, vi är ett vårdbemanningsföretag som bryr oss, säger Katza Elenius, koordinator sjuksköterskor.

Katza Elenius, koordinator sjuksköterskor i Luleå.

Sjuksköterskebemanning har blivit en allt viktigare del av Läkarjourens verksamhet och nyligen öppnades en filial i Uppsala. Kontorsansvarig koordinator är Caroline Pettersson, sjuksköterska med lång erfarenhet både av yrket och bemanningsbranschen,
– För mig var valet lätt, Läkarjouren har ett gott rykte och är kända för att hålla hög kvalitet och ta väl hand om sina sjuksköterskor, en föregångare i branschen.
Katza Elenius, koordinator i Luleå, instämmer.
– Verksamheten är unik på många sätt, dels för att vi är bland de äldsta i branschen, dels för att grundarna, som fortfarande är verksamma i bolaget, själva har en hög medicinsk kompetens vilket ger ett uttalat fokus på kvalitet och kompetens i alla led.
Ett av flera exempel är att Läkarjouren har ett medicinskt råd och en medicinskt ansvarig sjuksköterska som deltar i det dagliga arbetet med rekrytering och medicinska frågor.
– Kvalitet och kompetens är verkligen viktiga värdegrunder som vi hållit fast vid genom åren. Det ger också en trygghet för våra sjuksköterskor som vet att det alltid finns mycket kompetent personal att vända sig till. Hos oss står man aldrig ensam, tvärtom! Här har man alltid någon i ryggen som backar upp med både stort och smått, säger Katza Elenius.

Vi hjälper dig att bemanna vården, klicka här och kontakta oss idag

Jobba som sjuksköterska via Läkarjouren. Klicka här för våra lediga tjänster

Självklart val
För Magnus Lindmark, specialistsjuksköterska anestesi och operation, blev Läkarjouren det självklara valet.
– Jag var i kontakt med många olika bemanningsföretag innan jag bestämde mig för Läkarjouren. Det hade mycket att göra med bemötandet, omtanken och flexibiliteten. Efter 14 år i verksamheten kan jag skriva under på att det finns en stark familjekänsla i verksamheten. Här bryr man sig om sina anställda på riktigt och jag kan varmt rekommendera andra sjuksköterskor att söka sig hit.

Läkarjouren i Norrland

För att vården ska kunna leverera en god och jämlik vård är du som sjuksköterska en av de absolut viktigaste pusselbitarna. Som hyrsjuksköterska på Läkarjouren kan du välja mellan en mängd uppdrag över hela Sverige. Vi tycker att du förtjänar bra lön, tjänstepension som ingår i vårt kollektivavtal med Vårdförbundet samt bra arbetsförhållanden och kontroll över din egen tid. Läkarjouren står för din resa och bostad.

www.lakarjouren.se