Jobb
Region Östergötland

Sjuksköterska se hit, bli en del av vårt team!

Publicerad 21 oktober 2020

Vi brinner för att fortsätta utveckla den moderna och framgångsrika hematologin. Behandling med CAR-T (Chimeric Antigen Receptor), Chemo-at-home och poliklinisering av behandlingar är spännande projekt som pågår. Hematologiska kliniken utreder, utför avancerade behandlingar och vårdar patienter med tumör- och bristsjukdomar inom det blodbildande systemet. Slutenvården på kliniken utgör navet med högspecialiserad vård inom stamcellstransplantation. Vi har både akuta och planerade inläggningar, patienterna är från 18 år och uppåt och vård-tiden uppgår ofta till flera veckor vilket ger goda möjlighet att lära känna patienten.

Vi har ett nära samarbete inom och mellan arbetsgrupperna som består av: sjuksköterska, undersköterska, läkare, vårdsamordnare, stamcellskoordinator, forskningssjuksköterska, paramedicinare och vårdadministratör. Apotekare och farmaceut finns också som stöd i arbetet med läkemedel.

Vi söker en sjuksköterska till Hematologiska kliniken. Läs mer och ansök här!

Vi söker en sjuksköterska till nattjänst, Hematologiska kliniken. Läs mer och ansök här!

Bli en del av vårt team!

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska.
Du är med och bidrar till god stämning och öppet klimat. Att skratta och reflektera tillsammans tycker vi är viktigt. Utöver spetskompetens inom hematologi och transplantationsvård får du bred kunskap, utbildning och handledning inom det internmedicinska området, infektionssjukvård och presepsis.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Annika Gunnarsson, 010-103 30 06, annika.gunnarsson@regionostergotland.se

Vårdenhetschef Annika Erlandsson, 010-103 13 16, annika.erlandsson@regionostergotland.se

Läs mer på www.regionostergotland.se/jobb