Jobb
Klara

Sjukskötersketjänster dygnet runt veckans alla dagar

Publicerad 21 oktober 2020

Hos oss finns många möjligheter. Du kan välja att arbeta när och var du vill. Vi har bra arbetsvillkor samt kollektivavtal och i våra teamlösningar kan du få fast anställning, om du vill. Våra teamlösningar finns inom elevhälsa, dagpatruller (LSS) eller ambulerande sjuksköterskepatruller kvällar och nätter.

När akutmottagningen, kirurgavdelningen, äldre­boendet, elevhälsan eller LSS-boendet står utan sjuksköterskor ser vi till att vården kan fortsätta. Vi erbjuder sjukskötersketjänster dygnet runt, veckans alla dagar.

Klicka här för att läsa mer och göra en intresseanmälan på vår nya karriärsida!

Klara

Klara – vi hjälper välfärden med personalförsörjning. I vårt nätverk finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och logopeder.

klarakompetens.se