Annons
Specialistsjuksköterska vid Luleå tekniska universitet

Bli specialistsjuksköterska på distans vid LTU

Publicerad 24 januari 2022
SImulering_edit

Välkommen att utbilda dig till specialistsjuksköterska på distans vid Luleå tekniska universitet. Specialistutbildningarna startar 29 augusti 2022. Ansök 15 februari – 15 mars.

Nu finns det möjlighet att specialisera dina kunskaper och utveckla dig som sjuksköterska genom att bli specialistsjuksköterska. Alla våra specialistutbildningar uppfyller krav för magisterexamen och ger grundläggande behörighet till forskarutbildning. Utbildningarna genomförs på distans och bedrivs som heltidsstudier. Inriktningen mot psykiatrisk vård är nätbaserad och de tre första terminerna bedrivs studierna på halvfart.

Sagt av studenter:

”Kontakten med lärarna är mycket bra. De är väldigt engagerade och mån om oss studenter. Jag känner mig mer omhändertagen och sedd nu när jag läser vid en nätbaserad utbildning än jag tidigare gjort vid studier på universitet.”
Terese Wahlroos, som specialistutbildat sig inom psykiatrisk vård.

”Det är bra att plugga på distans. Jag har barn och då passar det bra att man kan planera tiden själv. Man kan anpassa studierna efter sitt liv. Jag pluggar för det mesta dagtid.”
Jennifer Eiderlöf, som läser till intensivvårdssjuksköterska.

Klicka på länkarna för mer information och ansökan

Utbildningarna startar 29 augusti 2022. Ansök 15 februari – 15 mars. Sista ansökningsdag har nu passerat

Specialistsjuksköterska med inriktning intensivvård

Specialistsjuksköterska med inriktning anestesisjukvård

Specialistsjuksköterska med inriktning ambulanssjukvård

Specialistsjuksköterska med inriktning psykiatrisk vård

Luleå Tekniska Universitet – Specialistsjuksköterska

Efterfrågan på specialistutbildade sjuksköterskor är stor inom olika områden. På Luleå tekniska universitet finns en möjlighet för dig som vill fördjupa och specialisera dina kunskaper inom yrket som sjuksköterska.

Specialistutbildningar för sjuksköterskor vänder sig till dig som är har svensk legitimation som sjuksköterska, kandidatexamen i omvårdnad och har arbetat som sjuksköterska motsvarande minst 6 månader heltid.