Jobb
Göteborgs Stad

Vill du arbeta med framtidens sjukvård?

Publicerad 6 april 2022
Foto: Lisa Jabar / AnnalisaFoto
Foto: Lisa Jabar / AnnalisaFoto

Fler patienter har behov av sjukvård i hemmet och nu behöver vi dig och din kunskap!

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården i Göteborgs Stad är fritt och utvecklande. Med stora möjligheter att vara med och forma framtidens nära vård. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett hälsosamt och självständigt liv, inflytande över vardagen samt en trygg och hållbar sjukvård. Vi arbetar i nära team, där vi bryr oss om varandra och har fokus på hög vårdkvalitet och patientsäkerhet.

Bredd och spets
Hos oss kan du slippa långa resvägar då vi har arbetstillfällen över hela Göteborg. Du kan arbeta inom en bredd av insatser, så som hemsjukvård i ordinärt boende, vård- och omsorgsboende, korttidsboende, funktionsstödsteam, kompetensteam palliativ vård och nattorganisation.
Våra sjuksköterskor har en nyckelroll i framtidens nära vård och vi erbjuder möjligheten att studera vissa specialistutbildningar på arbetstid för att kunna arbeta med den kompetensförsörjning som behövs i organisationen. Du kan erbjudas både fördjupnings- och expertuppdrag utifrån din kompetens.

Du är Göteborg.

Klicka här för att hitta alla våra lediga tjänster

Kontakta Rekryteringsenheten om du är intresserad av att veta mer om arbetsmöjligheter i Göteborgs Stad. Vi har arbetstillfällen över hela Göteborg och inom olika verksamheter. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt!
rekrytering.sjukskoterskor@aldrevardomsorg.goteborg.se

Lönetillägg sommaren 2022
Vårt erbjudande till dig som är legitimerad sjuksköterska är:
• Individuell grundlön samt lönetillägg på 12000 kr per månad. Gäller för dig som arbetar heltid och under veckorna 26–33. Tillägget i sin helhet utbetalas vid tjänstgöring på heltid. Vid tjänstgöring mindre än heltid så utbetalas tillägget i proportion till sysselsättningsgraden.
• Timavlönade vikarier får en höjning av den individuellt satta timlönen med ytterligare 72,72 kr/tim.

Göteborgs stad

Du är Göteborg. Tillsammans med drygt 55 000 kollegor skapar du en hållbar stad och hållbar arbetsplats. Hos oss ska du kunna kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag på och utanför jobbet. Välkommen att söka jobb i Göteborgs Stad!

goteborg.se/ledigajobb