Annons
Onlinekurs för sjuksköterskor

Coping- och Informationsstrategier för Sjuksköterskor

Publicerad 6 september 2022

Välkommen till onlinekursen ”Coping- och Informationsstrategier för Sjuksköterskor” där fokus ligger på arbetsmiljön för sjuksköterskor ur ett informationsperspektiv.

Intensivvårdssjuksköterskan Lotta Assarsdotter ger dig en kurs som erbjuder en ny vinkel på professionen sjuksköterska och en rad effektiva verktyg att applicera i det dagliga arbetet.

En svår utmattning vände upp och ner på allt för Lotta. Efter att ha fått perspektiv på sjuksköterskors arbetssituation beslutade hon sig för att skapa en onlinekurs som fokuserar på en sjuksköterskas arbetsdag. Tonvikten ligger på den information man som sjuksköterska hanterar och processar men även maktstrukturer och oklar gränssättning som förekommer ute i yrkeslivet.

Coping- och Informationsstrategier för Sjuksköterskor är en onlinekurs där du…

  • Får lära dig att se yrkesrollen ur ett informationsperspektiv vilket leder till en förståelse för komplexiteten i din arbetssituation som du med en större säkerhet kan agera utifrån.
  • Får effektiva verktyg för arbetslivet som blir ditt stress-antidot.
  • Får lära dig att se igenom informationsstressen och hur du hanterar puckar från alla håll.
  • Blir tydligare i din yrkesroll och i din gränssättning.

Bonusmaterial: Vad ska man tänka på, som yrkesverksam empat och högkänslig, inom hälso och sjukvården för att undvika utmattning.

Låter detta intressant? Klicka här för att läsa mer och anmäl dig till kursen

Vem är Lotta Assarsdotter?

Lotta Assarsdotter är utbildad intensivvårdssjuksköterska. Hon har även studerat en rad specialistkurser för Sahlgrenska Akademien såsom lungsjukdomar, hjärtsvikt, hjärt- och kärlsjukdomar, förutom smärta på magisternivå och grundläggande nutrition via Göteborgs universitet.

Dessutom har Lotta en magisterexamen inom bibliotek- och informationsvetenskap och studier inom arbets- och organisationspsykologi samt medicinsk antropologi. Hon blev legitimerad sjuksköterska 2001 och arbetade på en specialistavdelning på Sahlgrenska Universitetssjukhus innan hon vidareutbildade sig till IVA-sjuksköterska där hon hade sin huvudsakliga anställning i Norge under många år.

www.assarsdotter.se
info@assarsdotter.se