fbpx
Jobb
Magnifiq

Vi rekryterar Sveriges bästa sjuksköterskor

Publicerad 26 oktober 2022

Är du redo för nästa äventyr?

Idag finns Magnifiqs kunder över hela Sverige, och för dig innebär det möjligheter att söka dig till nya platser. Kanske lockar skidintresset till Jämtlandsfjällen? Söker du storstadspulsen i Stockholm, eller kanske en sommar på Västkusten är din grej?

Längden på våra uppdrag varierar från några dagar till flera månader, och söker du uppdrag med mer kontinuitet så finns det självklart möjligheter även till det. Vi arbetar stenhårt för att bygga långsiktiga samarbeten – med dig som sjuksköterska och med våra kunder.

Magnifiq Kompetens rekryterar Sveriges bästa sjuksköterskor. Är du redo för ditt nästa äventyr?
Klicka här för att läsa mer och se våra lediga tjänster

Magnifiq

Magnifiq är ingen vårdjätte. Vår styrka bygger inte på storlek, utan på övertygelsen om att rätt villkor och ersättning skapar nöjda medarbetare. Många av våra bemanningskonsulter har varit med oss sedan starten, vi bygger långsiktigt och håller hårt i våra norrländska värderingar: omtanke, trygghet och äventyrslusta. Vi vet att rollen som sjuksköterska är både givande, tuff och utmanande – och ersättningen ska reflektera din viktiga insats. Därför har vi sett till att du får mer hos oss än hos andra.

www.magnifiq.nu
info@magnifiq.nu