Jobb
Region Norrbotten

Sveriges bästa sommarjobb för dig och familjen!

Publicerad 29 mars 2023

Varmt välkommen till Norrbotten sommaren 2023. Vi behöver sjuksköterskor, barnmorskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, ambulanssjukvårdare, röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker juni till augusti 2023.

Du kan jobba hela eller delar av perioden på våra sjukhus i Kiruna, Gällivare, Kalix, Piteå och Luleå eller på någon av våra hälsocentraler runt om i länet.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor, fritt boende och resa för dig och din familj. Passa på att uppleva mid-nattssolen, vår storslagna fjällvärld och vackra skärgård.

Klicka här för att läsa mer och ansöka

PS! Om du jobbar kvar i Norrbotten har vi förmånliga studieförmåner, bland annat för specialistutbildningar. Läs mer här: norrbotten.se/studieformaner

Om att jobba hos oss

Region Norrbotten arbetar för dig som bor i Norrbottens län. Vi styrs av dig och de andra invånarna i länet genom allmänna politiska val. Region Norrbotten är länets största arbetsgivare. Vi har cirka 7 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården.

Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten.

norrbotten.se