Jobb
Kirurgi Centralsjukhuset Kristianstad

Sjuksköterskor till Kirurgi Övre Gastro och Kolorektal i Kristianstad

Publicerad 9 maj 2023

Är du sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och letar efter din nästa utmaning? Vill du vara med och forma en ny kirurgavdelning på Övre Gastro eller vill du göra skillnad varje dag på kirurgavdelning Kolorektal? Då ska du ta chansen och söka dig till oss!

Kirurgiavdelning Övre Gastro
Efter sommaren öppnar vi sju vårdplatser för övre gastro-intestinala patienter som utreds för cancerdiagnos eller symtomlindras vid behandling. Patienterna är i ett kurativt eller palliativt stadium.

Öka din kompetens inom avancerad symtomlindring i ett varierat arbete med behandlingar som smärtlindring, ascitestappning, uppstart av sondmatning och förberedelser inför undersökningar som gastroskopi, punktioner samt sond- och dräninläggning.

”Att göra skillnad för patienter med dessa diagnoser är en fantastisk förmån. Det nära samarbetet med läkarna gör det enkelt för mig att symtomlindra och finnas till hands för patienter i ett akut skede”
Karin, specialistsjuksköterska inom onkologi och palliativ omvårdnad.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten på Kirurgavdelningen Övre Gastro

Ansök senast den 13 juni 2023


Kirurgiavdelning Kolorektal
Elektiv avdelning med vårdplatser för kolorektalkirurgi för patienter med sjukdomstillstånd i tjock- och ändtarm. Utvecklingen går framåt med medicinska behandlingar och operation med robotteknik sedan slutet av 2022.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter i ett gott arbetsklimat där alla hjälps åt.

”Jag valde att ta mitt första jobb som nyutexaminerad sjuksköterska på avdelningen efter min VFU för 2,5 år sedan. Att börja som ny sjuksköterska på Kolorektal har varit en stor trygghet. Man kan alltid ställa en fråga och hjälpen finns alltid nära till hands samt att det är ett varierat, lärorikt och roligt arbete”

Vår avdelningsfarmaceut förbereder morgontabletter, infusioner och injektioner medan vi rondar med läkarteamet. Detta har varit en fantastisk avlastning för oss sjuksköterskor och minskat vår stress avsevärt.”
Angelica, sjuksköterska

Klicka här för att läsa mer om tjänsten på Kirurgavdelning Kolorektal

Ansök senast den 13 juni 2023

Verksamhetsområde Kirurgi vid Centralsjukhuset Kristianstad

Verksamhetsområde (VO) kirurgi är en av de största verksamheterna vid Centralsjukhuset Kristianstad och består av mottagningsverksamhet med kärl-, kolorektal-, och bröst/plastikpatienter. Vi har även en onkologisk behandlingsenhet samt tre vårdavdelningar.

Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) är nordöstra Skånes akutsjukhus. Här bedrivs akutsjukvård under dygnets alla timmar av kompetenta och engagerade medarbetare. CSK har det stora sjukhusets resurser och det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Sjukhuset erbjuder invånarna i upptagningsområdet vård med korta väntetider inom alla specialiteter. Vi är cirka 2 600 medarbetare.

Klicka här för att läsa mer om Centralsjukhuset Kristianstad