Presentation

Agila ger friheten att välja

Publicerad 16 mars 2016

Sophia Ennasri och Maria Johansson, sjuksköterskor hos Agila.
Sophia Ennasri och Maria Johansson, sjuksköterskor hos Agila.
Valmöjligheter och flexibilitet med chansen att skapa bättre livskvalitet i balansen mellan arbete och fritid. Det är viktiga orsaker till att sjuksköterskorna Sophia Ennasri och Maria Johansson valde bemanningsföretaget Agila.

Sophia Ennasri blev färdig sjuksköterska för 2,5 år sedan och arbetade som fast anställd inom landstinget innan hon växlade över till stafettsjuksköterska.
– Jag reser mycket och nu kan jag lättare planera när jag vill resa och när jag vill arbeta. På det viset är det min fritid och livskvalitet som styr mitt liv och inte arbetet. Det gör att jag också orkar med arbetet på ett annat sätt, förklarar Sophia.
Varför just Agila?
– Jag fick höra talas om dem av kollegor som gått över till dem från andra bemanningsbolag för sjuksköterskor och tyckte att villkoren och mottagandet var väldigt bra.

Alltid utvecklingsmöjligheter
Maria Johansson är inne på tredje året som konsultsjuksköterska. Hon blev färdig sjuksköterska 1994 och har många års erfarenhet av jobb både inom landstinget och privat. En orsak till att hon valde Agila är de kortare beslutsvägarna jämfört med att vara anställd hos landstinget.
– Det blir enklare och smidigare. Sen såg jag också möjligheten att lätt kunna byta arbetsplats. Det är roligt att träffa nya arbetskollegor och få nya vänner och du orkar mer när du byter miljö ibland.
– Man känner sig fräsch kunskapsmässigt eftersom du lär dig nya saker hela tiden. Jag gillar att det alltid finns en utmaning och en utvecklingsmöjlighet, inflikar Sophia.

Omhändertagen och uppskattad
För att börja på Agila krävs ingen erfarenhet från tidigare arbete som hyrsjuksköterska. Du får hjälp med allt som behövs för att komma igång. Företaget tar fullt ansvar som arbetsgivare och ger sina anställda trygghet i form av kollektivavtal och bra anställningsvillkor. Du erbjuds också en hög och konkurrenskraftig ersättning med individuell lönesättning.
Varje hyrsjuksköterska få en personlig kontaktperson genom vilken alla kontakter sker. Idén är att lära känna varandra genom en tät och personlig dialog för att lättare hitta rätt uppdrag för varje sjuksköterska och tvärtom.
Det personliga bemötandet är viktigt för Agila som är unika i branschen med att ha personliga kontaktpersoner.
– Det jag känner med Agila är att de ser dig och lyssnar på dig. Du blir omhändertagen och känner att du är en del av företaget, säger Sophia och får medhåll från Maria.
– Du känner dig alltid uppskattad för det arbete du utför.

Agila
Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och omsorgsbemanning. Företaget är etablerat sedan många år och arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning och socionombemanning. Agilas huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge med lokalkontor i Oslo och Malmö. Agilas arbetssätt genomsyras av personligt bemötande och högsta tänkbara kvalitets- och servicegrad. Agila har alltid gott om spännande lediga jobb för sjuksköterskor. Kontakta Agila direkt för att se vilka lediga uppdrag som finns som stafettsjuksköterska. Konsultcheferna har mångårig erfarenhet i branschen och är experter på bemanning inom sjukvård och socialtjänst. Du är varmt välkommen till ett besök i något av våra kontor eller att ta kontakt med någon av våra konsultchefer.
www.agila.se

www.agila.se