Presentation

På Te Crea Care är kvalitet en stark ledstjärna i verksamheten

Publicerad 12 oktober 2016

Anna Hedvall och Anna Rosberg, grundare av Te Crea Care.
Anna Hedvall och Anna Rosberg, grundare av Te Crea Care.
– Med vår bakgrund som ledare och tidigare bemanningssjuksköterskor vet vi vad som är bra både för arbetsgivare, medarbetare och patienter. En samsyn som utgör en stark plattform i vårt arbete, säger Anna Hedvall, vd och grundare.

Bemanningsföretaget Te Crea Care startades för tre år sedan av Anna Hedvall och Anna Rosberg. Båda är utbildade sjuksköterskor och har tidigare arbetat som både bemanningssjuksköterskor och i ledande befattningar.
– Vi hade länge talat om att vi ville göra något annorlunda och bidra till att människor inser sitt eget värde och ges möjlighet att styra över sina liv. En förfrågan från en kommun inför sommaren 2013 blev startpunkten för vårt företag. Första sommaren var vi själva ute och jobbade, sedan har det rullat på av bara farten, berättar Anna Rosberg.
Verksamheten har vuxit snabbt. Idag servar Te Crea Care regioner, landsting, kommuner och privat vård med sjuksköterskor, från norr till söder.
– Vi har kunder och spännande uppdrag över hela landet, säger Anna Hedvall.

Nära samarbete
Även branschen som helhet har vuxit snabbt under senare år.
– Idag är det inte uppdragen, utan kompetent personal vi konkurrerar om med andra bolag.
Frågan är då varför en sjuksköterska ska välja att arbeta just för Te Crea Care?
– Vi har en stor fördel av vår bakgrund inom vården och som ledare. Det gör att vi på ett framgångsrikt sätt kan matcha konsultens önskemål med uppdragsgivarens behov. Om vi gör ett bra arbete från vår sida genererar det kvalitet för både patient, uppdragsgivare och konsult, säger Anna Hedvall.
Framtidsplanerna handlar om att fortsätta växa och utveckla verksamheten.
– På sikt kommer vi att ha fler yrkeskategorier inom Te Crea Care. Vi skulle också gärna vilja ha ett ännu närmare samarbete med våra uppdragsgivare. I framtiden ska färre händer vårda fler patienter. Det är en stor utmaning som vi måste lösa ihop, här tror jag att vi har mycket att ge, avslutar Anna Rosberg.

Te Crea Care AB
Med mod och hjärta engagerar Te Crea Cares kompetenta medarbetare sig ständigt i nya utmaningar och uppdrag. Vi på Te Crea Care arbetar alltid för att matcha dina önskemål. För oss är det väldigt viktigt att du trivs och vi är därför lyhörda för dina behov, oavsett om det exempelvis gäller arbetstider, tjänst eller karriärmål. Till oss kommer du som vill ha nya utmaningar och utvecklas i karriären.

Te Crea Care AB
Berga allé 1
254 52 Helsingborg
Tel: 0733-75 37 56 alternativt 0733-06 01 30
E-post: anna@tecreacare.com
www.tecreacare.com

www.tecreacare.com