Presentation

Helsebemanning – frihet som bemanningssjuksköterska

Publicerad 15 mars 2017

Max Österman, Elisabeth Möller, Emma Bresell och Caroline Pettersson hos Helsebemanning.
Max Österman, Elisabeth Möller, Emma Bresell och Caroline Pettersson hos Helsebemanning.
Helsebemanning är ett personligt och mångsidigt bemanningsföretag med ett attraktivt erbjudande till dig som är sjuksköterska. Du som väljer att arbeta som sjuksköterskekonsult via Helsebemanning har stora möjligheter att påverka var, när och med vilken inriktning du ska arbeta.

– Att arbeta som konsult via oss innebär en stor frihet. Hos oss har du möjlighet att forma din karriär utifrån hur du vill leva ditt liv. Om du exempelvis vill jobba mycket en begränsad tid, för att därefter vara ledig i ett par veckor, så går det att ordna. Om du vill åka till en annan del av Sverige eller till Norge för att jobba i ett par veckor eller månader så kan vi erbjuda även den typen av uppdrag. Eftersom vi har avtal med många olika typer av uppdragsgivare i såväl Norge som Sverige så lyckas vi oftast matcha sjuksköterskors önskemål med ett lämpligt uppdrag, säger Elisabeth Möller, vd på Helsebemanning i Sverige.

Pernilla Butler började arbeta för Helsebemanning 2011.
Pernilla Butler började arbeta för Helsebemanning 2011.
Bredda din kliniska erfarenhet
Som konsult hos Helsebemanning får du möjlighet att stärka ditt CV med värdefulla erfarenheter från olika typer av uppdrag. Du breddar din kliniska erfarenhet och lär dig att hantera många olika patientgrupper, oavsett om du väljer att arbeta inom slutenvård, primärvård, hos en privat vårdgivare eller i landstingsregi.
– För oss är det viktigt att konsulterna känner sig sedda och uppskattade när de är ute på uppdrag. Vi finns tillgängliga dygnet runt på telefon dit våra konsulter kan ringa med frågor och funderingar, säger Caroline Pettersson, affärsområdeschef för sjuksköterskor på Helsebemanning i Sverige.
– Jag arbetar 75 procent som operationssjuksköterska på Linköpings universitetssjukhus och kompletterar genom att arbeta som bemanningssjuksköterska via Helsebemanning. Jag började arbeta för Helsebemanning 2011, säger Pernilla Butler.
Sedan 2011 har hon bland annat haft uppdrag i Hudiksvall, inom hemsjukvården i Ödeshög och de senaste åren på ortopedkliniken på Visby Lasarett.
– De senaste två åren har jag valt att återvända till Visby ungefär åtta gånger per år, då jag reser dit och jobbar ungefär en vecka i taget. Jag känner mig som en i gänget och älskar verkligen Visby som stad. Helsebemanning är bra på att matcha mina önskemål med intressanta uppdragsgivare. Jag utvecklas dessutom mycket genom mitt extrajobb som bemanningssköterska, säger Pernilla Butler.

Helsebemanning
Helsebemanning startades 2010 och är ett bemanningsföretag med fokus på sjukvårdspersonal i Sverige, Norge och Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Lillehammer och vi har kontor i Uppsala och Karlskrona. Vår bemanningsverksamhet spänner över hela vårdkedjan och många av våra administrativa medarbetare har själva en bakgrund inom sjukvården.
www.helsebemanning.se

www.helsebemanning.se