Presentation

Medcura satsar på trygghet och kvalitet

Publicerad 15 mars 2017

Lovisa Wallberg, sjuksköterska och bemanningskonsult hos Medcura.
Lovisa Wallberg, sjuksköterska och bemanningskonsult hos Medcura.
Sedan Medcura startade sin verksamhet 2009 har företaget satsat på att erbjuda intressanta och utmanande vårduppdrag med en personlig touch. Än idag ligger värderingar som kvalitet, omtanke och professionalitet i centrum för arbetet.

Vårdbemanningsföretaget Medcura anlitar såväl sjuksköterskor och läkare som annan vårdpersonal för uppdrag över hela Sverige. Medcura växer stadigt och söker därför fler sjuksköterskor, men den familjära stämningen präglar fortfarande hela verksamheten.
– Jag har arbetat både inom landstinget och som bemanningskonsult inom privat och offentlig sektor och Medcura är helt klart det bästa företag jag har arbetat för. De är familjära, professionella och satsar på kvalitet. Det märks tydligt i all kontakt med dem – de vet vem jag är och vad jag vill och jag känner mig trygg i min anställning. Dessutom är jag helförsäkrad, omfattas av rådande kollektivavtal och har goda utvecklingsmöjligheter, säger sjuksköterskan Lovisa Wallberg.

Anders Aquilonius, läkare och bemanningskonsult hos Medcura. Foto: Gonzalo Irigoyen
Anders Aquilonius, läkare och bemanningskonsult hos Medcura. Foto: Gonzalo Irigoyen
Idealisk storlek
Även för läkaren Anders Aquilonius är det personliga engagemanget från Medcura en avgörande faktor.
– Medcura har en idealisk storlek för bemanningspersonal; man lär snabbt känna dem man arbetar mot och får en personlig kontakt, vilket skapar goda förutsättningar för att skräddarsy arbetet för varje individ. Jag hade hört mycket gott om Medcura redan innan jag sökte mig hit, så förtroendet var högt. Det är det fortfarande. Sedan är det naturligtvis positivt med en högre ersättningsnivå än man kan erbjudas inom landstinget.

Breddar kunskaper
Deras anledningar till att arbeta som bemanningskonsulter kretsar dock i huvud­sak runt omväxlingen och möjligheten att bredda sina kunskaper.
– Man bestämmer själv var och hur man vill arbeta och det är fantastiskt roligt. Vi rekommenderar verkligen att prova, avslutar de.

Medcura
Medcura AB hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården. Vår företagskultur är stark och präglas av arbetsglädje och öppenhet. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete.

Medcura AB
Sturegatan 56
114 36 Stockholm
Tel: 08-41 00 13 14
E-post: info@medcura.se
www.medcura.se

www.medcura.se