Presentation

Attendos bemanningsenhet – schyssta villkor för sjuksköterskor

Publicerad 13 mars 2018Vill du arbeta för ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och samtidigt ha maximal frihet och flexibilitet? I Attendos bemanningsenhet kan du som sjuksköterska själv bestämma när och var du vill arbeta.

En timanställning för dig som vill ha flexibla arbetstider och förmånlig lön. I Attendos bemanningsenhet kan uppdragen kan variera i längd och geografiskt över Stockholm län, här har Attendo cirka 40 äldreboenden. Attendos bemanningsenhet arbetar för en bättre kontinuitet och ett mer kvalitetssäkert arbete ute på våra verksamheter.
I bemanningsenheten får du möjlighet att kombinera tryggheten i att arbeta för ett av de största och mest väletablerade företagen inom omsorg med den frihet som det innebär att kunna välja uppdrag och när man vill arbeta. Detta skapar ett system där du som sjuksköterska själva kan styra över din arbetstid samtidigt som vi säkerställer att vi har kompetenta vikarier som snabbt kan hoppa in och täcka upp för den ordinarie personalen vid frånvaro. Du har även möjlighet att arbeta heltid eller deltid i bemanningsenheten.

Kvalitet och livsstil
Att arbeta inom bemanningsenheten ger inte bara flexibilitet och frihet. Det är också en möjlighet för dig som sjuksköterska att skaffa dig bred erfarenhet och kompetens på ett av Nordens ledande privata omsorgsföretag. Attendo driver 350 äldreboenden i Sverige och ledorden är kompetens, engagemang och omtanke. Detta yttrar sig bland annat i att man skapat ett av branschens bästa kvalitetssystem, med en kvalitetsavdelning som arbetar fokuserat med att skapa riktlinjer för kvalitetsarbetet.
Det ger trygghet, inte minst när man kommer in som vikarie, eftersom det finns väldigt tydliga rutiner och strukturer att falla tillbaka på.
Ett annat område där Attendo utmärker sig är i de livsstilsboenden som man skapat inom äldreomsorgen. Det är boenden som är utformade så att de äldre får möjlighet att fortsätta att leva aktivt och utöva sina intressen. Idag finns tre inriktningar – Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård och Kultur & Nöje.
Dessa är enormt populära, både att bo på och som arbetsplats. Kvalitetsarbetet och dessa boenden gör att Attendo verkligen sticker ut. För sjuksköterskor finns många spännande möjligheter hos oss.

Attendo
Attendo är en ledande privat utförare av vård- och omsorgstjänster i Norden och tillhandahåller tjänster inom äldreomsorg, omsorg till funktionsnedsatta och individ- och familjeomsorg.
Attendo har lång erfarenhet av att bygga egna boenden och erbjuda omsorgsplatser till kommuner efter de lokala behoven. Den nyetablerade bemanningsenheten erbjuder legitimerade sjuksköterskor flexibla villkor och möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum av verksamheter.
www.attendo.se/jobba-hos-oss