Presentation

”Det får duga” duger inte för Agila

Publicerad 13 mars 2018

Veronica Danielsson har arbetat för Agila sedan 2014 och Monica Hoffmann som har arbetat för Agila sedan i december.
Veronica Danielsson har arbetat för Agila sedan 2017 och Monica Hoffmann som har arbetat för Agila sedan i december.
Aldrig tumma på kvalitet, att vara personliga, ett outtömligt driv och en ständig vilja att utvecklas samt väldigt strukturerat är vad som präglar verksamheten hos bemanningsföretaget Agila. Bara det bästa är gott nog för såväl konsulterna som för kunderna, och attityden ”det får duga” duger helt enkelt inte. På Agila tar man alltid ett steg till. Alltid.

– Agilas inställning stämmer till 110 procent in på den person jag är. Jag vill alltid att patienterna ska känna sig nöjda och trygga efter ett möte med mig och då ger man det lilla extra. Därför passar Agila mig som hand i handske – det är skönt att ha en arbetsgivare man är så överens med, understryker sjuksköterskan Veronica Danielsson, som har arbetat för Agila som bemanningssjuksköterska sedan 2017. Hon säger att förtroendet för Agila var avgörande för hennes val att söka sig dit och att hennes konsultchef alltid har varit lyhörd och stöttande.
– För mig är friheten och flexibiliteten viktigast – jag trivs med att lära mig saker och att bli utmanad – men huvudanledningen till att jag lämnade landstingsvården var att det inte kändes som att mina insatser värderades. Nu lägger jag upp mitt eget schema, arbetar mindre och tjänar trots det mer än förut. Dessutom har jag mer tid för återhämtning, betonar hon.

”Rätt ställe för mig”
För Monica Hoffmann innebär uppdragen som konsultsjuksköterska hos Agila ett utmärkt komplement till hennes ordinarie, säsongsbetonade jobb som sjuksköterska på oljeplattformar i Norge. Hon berättar att hon inledningsvis var lite orolig för att inte få några uppdrag, eftersom hon hade ganska bestämda åsikter om vad som intresserade henne.
– Jag anslöt mig till Agila i december och kände redan under intervjun att det var rätt ställe för mig som hyrsjuksköterska. Min konsultchef erbjöd bra alternativ trots att jag hade specifika villkor och efter bara några månader har jag så pass många erbjudanden att jag till och med har behövt tacka nej ibland.

Har lärt sig mycket
Monica tycker att hon har hunnit lära sig en hel del trots den ännu korta period hon har tagit uppdrag hos Agila och hon känner sig väl emottagen ute hos kunderna.
– Det är trevligt att känna sig uppskattad – det är tydligt att kunderna litar på att Agila uppfyller vad de lovar och den tilliten omfattar även mig som bemanningssjuksjuksköterska. Det är ett kvitto på att företaget gör ett väldigt bra grundjobb innan de parar ihop konsulter och kunder, vilket är en trygghet för alla parter, avslutar hon.

Agila
Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och omsorgsbemanning. Företaget är etablerat sedan många år och arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning och socionombemanning. Agilas huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge med lokalkontor i Oslo och Malmö. Agilas arbetssätt genomsyras av personligt bemötande och högsta tänkbara kvalitets- och servicegrad. Agila har alltid gott om spännande lediga jobb för sjuksköterskor. Kontakta Agila direkt för att se vilka lediga uppdrag som finns som stafettsjuksköterska. Konsultcheferna har mångårig erfarenhet i branschen och är experter på bemanning inom sjukvård och socialtjänst. Du är varmt välkommen till ett besök i något av våra kontor eller att ta kontakt med någon av våra konsultchefer.

Agila
Rosenlundsgatan 13
118 53 Stockholm
Tel: 08-410 725 00
E-post: kontakt@agila.se
www.agila.se