Presentation

Ett friare liv med Te Crea Care

Publicerad 13 mars 2018

Anna Rosberg och Anna Hedvall, grundare av Te Crea Care. Foto: Lars Jansson
Anna Rosberg och Anna Hedvall, grundare av Te Crea Care. Foto: Lars Jansson
Hos Te Crea Care får sjuksköterskor friheten att skapa det liv de vill ha. Det snabbt växande bemanningsföretaget söker kompetenta medarbetare som vill ha ett stimulerande arbetsliv och stor flexibilitet.

Att kunna påverka och styra sina arbetstider har blivit en viktig och central del i människors liv idag.
– Där är bemanningsbranschen en lösning som passar många. Som anställd i ett bemanningsföretag kan man själv reglera hur mycket och när man vill arbeta, säger Anna Hedvall.
– Många ser det också som att man breddar sin kompetens och får erfarenhet av att arbeta inom olika områden samt även möjlighet att arbeta över hela Sverige. Det är värdefull kunskap och kompetens som man tar med sig och på så sätt sprids den vidare till andra organisationer, säger Anna Rosberg.
För landsting och kommuner, men också privata vårdföretag, är det flexibelt att anlita bemanningsföretag som kan leverera kvalitet.
– Vi fungerar som ett komplement till vården, säger Anna Rosberg.
– Vår utmaning ligger i att hitta rätt kompetens till rätt verksamhet, samt att ständigt rekrytera konsulter för att vara så behjälpliga och flexibla som ett bemanningsföretag ska vara gentemot sina kunder, fortsätter Anna Hedvall.

Lockar de bästa medarbetarna
Fem år har gått sedan Anna Hedvall och Anna Rosberg startade företaget. Med sin gemensamma bakgrund som sjuksköterskor och chefer förstår de behoven hos medarbetare, patienter och arbetsgivare. Det är en starkt bidragande faktor till företagets framgång.
– Kvalitet är oerhört viktigt. Vi lyckas locka duktiga medarbetare som med mod och hjärta vill anta nya utmaningar, avslutar Anna Rosberg.

Vill du tjäna 67 000 kr i månaden i sommar?
På vår hemsida, www.tecreacare.com, kan du läsa mer och anmäla intresse.

Lena Leghammar är sjuksköterska på Te Crea Care.
Lena Leghammar är sjuksköterska på Te Crea Care.

Tre snabba frågor till Lena

1. Varför valde du att arbeta inom bemanning?
Friheten att själv kunna styra över min arbetstid och semester. Jag arbetar mindre men det blir ändå mer pengar i lönekuvertet.
2. Vilka är fördelarna med att arbeta för Te Crea Care?
Min konsultchef är lyhörd för mina behov och svarar alltid snabbt. Jag har bra villkor, god ersättning och känner mig uppskattad.
3. Vad är det roligaste med att arbeta på sjukhus?
Det är spännande, lärorikt och innebär varierande arbetsuppgifter. Jag tycker om närkontakten med patienter och anhöriga. Jag känner mig uppskattad och behövd!

Te Crea Care
Med mod och hjärta engagerar Te Crea Cares kompetenta medarbetare sig ständigt i nya utmaningar och uppdrag. Vi på Te Crea Care arbetar alltid för att matcha dina önskemål. För oss är det väldigt viktigt att du trivs och vi är därför lyhörda för dina behov, oavsett om det exempelvis gäller arbetstider, tjänst eller karriärmål. Till oss kommer du som vill ha nya utmaningar och utvecklas i karriären.

Te Crea Care AB
Tel: 0733-75 37 56 / 0733-06 01 30
E-post: anna@tecreacare.com
www.tecreacare.com