Jobb

Specialistsjuksköterska – Välkommen att söka som omvårdnadsspecialist!

Publicerad 13 mars 2018
SPECIALISTSJUKSKÖTERSKA – VÄLKOMMEN ATT SÖKA SOM OMVÅRDNADSSPECIALIST!

Funktion Akut sjösätter nu en ny tjänst i syfte att öka patientsäkerheten och förbättra vårdkvalitén i omvårdnadsarbetet i vår verksamhet. Vill du vara med på vår förändringsresa?

Denna nya tjänsteform innebär att leda det patientnära omvårdnadsarbetet utifrån patienternas och verksamhetens behov av patientsäker vård. Förutom det kliniska arbetet ingår det att aktivt följa aktuell forskning och utveckling inom professionsområdet och att samarbeta med övriga kollegor för att säkerställa en personcentrerad och säker vård enligt ”best practice” för den enskilde patienten.

Vi söker dig som brinner för att utveckla omvårdnadskvalitén inom vården och som på eget initiativ håller dig uppdaterad och öppen för ny kunskap. Du har fallenhet för att entusiasmera kollegor i utmaningar och arbetar kreativt och lösningsorienterat i vårt förbättringsarbete med att bedriva en god vård.

Du är trygg i dig själv och har en kommunikativ, pedagogisk ådra och hög samarbetsförmåga. Om du dessutom kan kan bidra till vår positiva stämning samt har kraft och energi att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus då är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska och har examen från Specialistsjuksköterskeprogram Akutsjukvård 60 Hp eller annan relevant specialistsjuksköterskeexamen.

För att läsa mer om tjänsten och information om kontaktpersoner kan du se vår annons på: http://www.sll.se/jobb/Lediga-jobb/