Presentation

Docia – arbetsgivare som genuint bryr sig

Publicerad 10 oktober 2018Docia erbjuder bemanning och rekrytering inom vård och omsorg till landsting och privata vårdgivare. Hela vår process styrs av våra värderingar: Service, Personligt engagemang och Kvalitet.

För oss på Docia handlar det om att sjukvårdspersonalen får fortsätta arbeta med det de älskar. Vi strävar efter att sjukvården ska vara en attraktiv arbetsplats och att fler ska vilja utbilda sig till sjuksköterskor. Sverige behöver få kortare vårdköer och en bättre arbetsmiljö. För att nå dit behöver vi ha personal som känner sig sedda, uppskattade och levererar hög kvalitet. Precis som vi ställer höga krav på dig som sjuksköterska, förväntar vi oss att du ställer lika höga krav på oss som arbetsgivare. Vi utgår alltid från dina behov som sjuksköterska, gör det lilla extra och strävar varje dag efter att utvecklas och förbättras.

Veronica, sjuksköterska på Docia.
Veronica, sjuksköterska på Docia.
Arbetsgivare som genuint bryr sig
För Veronica var det stor skillnad när hon bytte från ett annat bemanningsföretag till Docia.
– Jag arbetade för ett annat bemanningsföretag tidigare, men när jag började på Docia 2016 kände jag att jag hittade rätt! Det är verkligen stor skillnad och jag känner mig klart mer uppskattad. Det är underbart att ha en arbetsgivare som genuint bryr sig om en och ser till att man trivs, alltid är tillgänglig och gör det lilla extra, vilket är en stor skillnad från anställningar hos landstingen.

Arbeta med det hon älskar
Uppdragen som konsultsjuksköterska hos Docia innebär att Veronica kan bidra och stötta den befintliga verksamheten när det finns ett behov. Och att hon får fortsätta arbeta med det hon älskar.
– Från första gången som jag kom i kontakt med Docia var de väldigt hjälpsamma och lyssnade till mina behov. De tog genast fram förslag på uppdrag som passade perfekt utifrån mina önskemål. Jag är väldigt nöjd både med kontakten som jag har med Docia och min konsultchef. Hon är fantastiskt duktig och gör allt för att jag ska känna mig uppskattad! Jag anger när jag vill arbeta och hur. Allt annat löser Docia.

Kvalitet och engagemang
Docia har under de åren som gått gjort sig känd som en trygg och engagerad arbetsgivare. Josephine Forsell som arbetat på företaget länge och idag ansvarar för bemanningen av sjuksköterskor menar att det är en viktig förklaring till att allt fler sjuksköterskor väljer att arbeta för Docia.
– Kvalitet är oerhört viktigt. För oss är det avgörande att bemanna med hög kvalitet och kompetens.

För mer information om Docia och ansökan, klicka här

Docia Bemanning
Docia Bemanning är ett heltäckande bemanningsföretag inom vården. Vi levererar högkvalitativa sjukvårdstjänster inom alla specialistområden. Våra medarbetare vill och kan utveckla vården. Vårt mål är att välja de bästa medarbetarna, bli det ledande bemanningsföretaget och den mest attraktiva arbetsgivaren för sjuksköterskor, läkare och tandläkare.

Docia Bemanning
Arenavägen 55, 7tr
121 77 Johanneshov
08-121 404 44
E-post: info@docia.se
www.docia.se