Presentation

Erfarenhet ger en trygg operationssjukvård

Publicerad 21 mars 2019
Patrik von Zur-Mühlen, vice VD och Joacim Claesson, VD.
Patrik von Zur-Mühlen, vice VD och Joacim Claesson, VD.

Operationskonsulterna är ett bemanningsföretag som är helt nischat på operationssjukvård och alla medarbetare har minst och oftast betydligt mer än 5 års erfarenhet inom sin specialitet. Detta ger de bästa förutsättningarna för att hitta rätt person till rätt uppdrag och stor trygghet för beställarna säger Joacim Claesson, VD för Operationskonsulterna.

Välrenommerad aktör
Bolaget grundades 2014 och är idag en välrenommerad aktör inom svensk operationssjukvård. Operationskonsulterna är verksamma i hela landet, både inom privat och offentlig sjukvård. Sedan 2018 driver Operationskonsulterna som enda företag, och med stor framgång, en hel operationsavdelning i samverkan med Region Stockholm.

Gedigen erfarenhet
Medarbetarbetarna hos Operationskonsulterna har en genomsnittlig arbetslivserfarenhet på cirka 18 år. Operationskonsulterna arbetar även med att eftersträva en bred yrkeserfarenhet, detta då uppdragen ofta ställer krav på stor flexibilitet.
Operationskonsulterna särskiljer sig genom ett fokus på långa placeringar snarare än korta inhopp. Flera gånger är det så att specialistsjuksköterskorna från Operationskonsulterna är de med längst erfarenhet på kliniken och får ofta medverka i utbildningen av nya kollegor. Hos Operationskonsulterna arbetar en ambassadörsgrupp där ambassadörerna är en förlängd arm mellan företaget, medarbetarna och uppdragsgivarna. Företaget leds från huvudkontoret i Gamla stan i Stockholm.

Bättre villkor
När Operationskonsulterna grundades fanns ett stort behov av att förbättra villkor och förutsättningar för sjukvårdspersonal, detta arbetar företaget fortfarande kontinuerligt med. Bland annat eftersträvas en stor valfrihet gällande uppdrag och kompetenshöjande utveckling både genom uppdrag och utbildning. Ett av företagets mål är att synliggöra specialistsjuksköterskans betydelse för sjukvården.

Framtiden
Operationskonsulterna ser att framtiden inom Sveriges hälso- och sjukvård tar nya och spännande vägar. Företaget arbetar aktivt med att ligga i framkant när det gäller denna utveckling.

Bli en av oss! Klicka här för att se våra lediga uppdrag

Två snabba frågor till ambassadörsgruppen
Sarinah, Anders, Fatma, Ingela, Jacqueline och Susanne.Sarinah, Anders, Fatma, Ingela, Jacqueline och Susanne.

Varför operationskonsulterna?
Hos Operationskonsulterna får man en känsla av genuinitet, seriositet samtidigt som företaget känns familjärt. Operationskonsulterna ger friheten att arbeta på ett sätt som passar, oavsett om det gäller arbetsort, tid eller inriktning.

Vad är skillnad mellan Operationskonsulterna andra bemanningsföretag?
Man är inte en siffra i företaget och närheten till ledningen är ett stort plus. Kravet på minst 5 års erfarenhet visar på företagets seriositet. Operationskonsulterna är lyhörda och man får väldigt bra återkoppling när man är ute på olika konsultuppdrag.

Operationskonsulterna
Operationskonsulterna grundades 2014 av Joacim Claesson, VD och Patrik von Zur-Mühlen, vice VD. Joacim Claesson är utbildad till ambulans- och anestesisjuksköterska. Patrik von Zur-Mühlen är utbildad till operations- och anestesisjuksköterska.

Kindstugatan 1
111 31 Stockholm
Tel: 0707-26 99 00
E-post: post@operationskonsulterna.se
www.operationskonsulterna.se

Operationskonsulterna logotype logotype