Presentation

Frihet, flexibilitet och personlig service på Prime Care

Publicerad 21 mars 2019
Katarina Persson och Julie Benedicte Lindewall trivs hos Prime Care. Foto: Thomas Henrikson
Katarina Persson och Julie Benedicte Lindewall trivs hos Prime Care. Foto: Thomas Henrikson

Vill du själv kunna bestämma över var och när du ska arbeta, men ändå inte ge avkall på trygghet och gemenskap? Välkommen som resurssjuksköterska på Prime Care, som erbjuder spännande uppdrag över hela landet.

Prime Care grundades för nästan 20 år sedan och är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Företaget har avtal med kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela landet, från Arvidsjaur i norr till Ystad i söder. Här kan du som är sjuksköterska arbeta på dina egna villkor, som anställd eller genom eget företag och med stor frihet och flexibilitet.
– Här har jag en frihet som är omöjlig att få på en fast anställning. Samtidigt är det väldigt proffsigt, på Prime Care anstränger man sig verkligen för att gå mina önskemål till mötes och hitta lösningar som passar just mig. Kontakten med konsultchefen är avgörande när man jobbar inom bemanning och den fungerar perfekt här, med personlig service och lyhördhet, säger Julie Benedicte Lindewall, som har lång erfarenhet av att arbeta i bemanningsbranschen sedan hon tog sin sjuksköterskeexamen för tio år sedan.

Stor variation
Hon får medhåll av kollegan Katarina Persson, som blev färdig sjuksköterska 1986. Katarina arbetade under många år som distriktssköterska, men vid millennieskiftet kände hon att hon ville ha ett friare arbetsliv och prövade på att arbeta som konsultsjuksköterska. Sedan fyra år tillbaka arbetar hon för Prime Care.
– Jag värdesätter verkligen friheten att kunna råda över mig själv och styra min tid. Hos Prime Care kan jag ta kortare eller längre uppdrag och jobba på olika orter i landet. Det är också kul och intressant att kunna arbeta inom helt skilda verksamheter, man utvecklar sin kompetens som sjuksköterska och breddar sitt perspektiv. Om man är lösningsfokuserad och tycker om omväxling så passar man här på Prime, säger hon.

Trygghet i fokus
Prime Care erbjuder inte bara frihet och flexibilitet. Företaget arrangerar utbildningar, föreläsningar och en mängd sociala aktiviteter, så att resurssjuksköterskorna har möjlighet att utvecklas professionellt, träffas och bygga nätverk. Och, inte minst, så har Prime Care bra löner, som kan utbetalas veckovis om man så vill, kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Det är ordning och reda och konsulternas trygghet är central, berättar Julie och Katarina.
– Det är lätt att glömma hur viktiga sådana saker är, men den sortens trygghet betyder enormt mycket när man är konsult. Därför är det skönt att veta att allt alltid går rätt till på Prime Care.

Söker du nya utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Klicka här för att läsa mer

Vill du jobba för oss i sommar och tjäna minst 50.000 kronor i månaden? Klicka här för mer information och ansök

Söker du personal? Klicka här för att läsa mer

Kom på informationsmöte!
Du är välkommen att träffa oss på informationsmöte varje tisdag kl. 15.00. Vi går igenom företagets koncept, håller kortare intervjuer och vi ser gärna att du har med dig ditt cv.

Vi finns på Arenavägen 47, 13 trappor, T-bana Globen.

Prime Care
Prime Care grundades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Almega. Företaget tar ett fullständigt bemanningsansvar och erbjuder såväl trygghet som stor flexibilitet och frihet för sina konsulter. Du väljer själv uppdrag, arbetstider, vecko- eller månadsvis ersättning samt om du vill ha lön eller fakturera.

Vill du veta mer? Ring 020-234 000 eller besök www.primecare.se

Prime Care logotype