Presentation

På Ofelia Vård är dina behov viktiga

Publicerad 21 mars 2019
Ofelia har verkligen lyssnat på mina önskemål, säger sjuksköterskan Maja Eklund. Foto: Lasse Hejdenberg
Ofelia har verkligen lyssnat på mina önskemål, säger sjuksköterskan Maja Eklund. Foto: Lasse Hejdenberg

Vill du själv kunna välja när och var du jobbar men ändå ha tryggheten som en stor och väletablerad arbetsgivare ger? På Ofelia finns spännande uppdrag över hela landet och här är goda villkor för konsulterna en självklarhet.

Ofelia är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vårdsektorn och i kraft av sin storlek kan Ofelia erbjuda sina konsultsjuksköterskor en trygghet och kontinuitet som många andra bemanningsföretag saknar. Alla konsultchefer på Ofelia är själva sjuksköterskor och har därmed en djup insikt i konsulternas vardag. Varje uppdrag skräddarsys för att passa den enskilda konsultsjuksköterskan och ibland kan konsultchefen utmana konsulten att testa nya områden.
– Det var ett av de viktigaste skälen till att jag valde att arbeta för Ofelia. Här vet jag att det alltid finns roliga och intressanta uppdrag och att jag kan få lösningar som passar just mig. Ofelia har verkligen lyssnat på mina önskemål, säger sjuksköterskan Maja Eklund.

Lösa livspusslet
Maja blev färdig sjuksköterska 2013 och jobbade först som anställd inom den offentliga vården. För cirka ett år sedan bytte hon till Ofelia. En stark drivkraft var att hon ville ha frihet att kunna välja arbetstid för att få ihop livspusslet bättre. Hon har delad vårdnad om sin lille son och han bor med Maja halva tiden. Nu pendlar hon varannan vecka från hemmet i Gävle till Linköping där hon jobbar på en vårdavdelning. Ofelia står för resorna och har hjälpt till att ordna boende i Linköping.
– Det kan vara svårt att få ihop vardagen på ett vanligt sjuksköterskeschema, inte minst när man har småbarn. Nu är jag helt ledig under de veckor som min son bor hos mig. Jag har en heltidslön och kan fokusera på jobbet när jag är där och på mitt barn när han är hos mig. Det fungerar perfekt, säger hon.

Bredda kompetensen
Maja tycker att en annan stor fördel med att arbeta som sjuksköterska på Ofelia är att hon kan jobba brett och testa olika områden. Här finns både långa och korta uppdrag inom alla typer av vård. Majas nuvarande uppdrag spänner över nästan ett år och hon kan mycket väl tänka sig att i framtiden pröva på en annan specialitet.
– Jag trivs väldigt bra på mitt nuvarande uppdrag, men det är en stor fördel att ha möjligheten att bredda min kompetens. Jag vill testa så mycket som möjligt, för att sedan kanske läsa till specialistsjuksköterska. Det är en förmån att kunna jobba så, säger Maja och tillägger:
– Det känns också skönt att veta att allt går rätt till, med kollektivavtal och tjänstepension. Kombinationen av frihet, variation och trygghet gör Ofelia till den perfekta arbetsgivaren för mig.

Är du vår nya sjuksköterska? Klicka här för ansökan

Vill du anlita oss? Klicka här för mer information

Ofelia Vård
Ofelia Vård ingår i Skandinavisk Hälsovård Group, som är en del av Falck-koncernen. Falcks vårdbemanningsföretag är den största vårdbemanningsverksamheten i Norden. Ofelia Vård hyr ut och rekryterar sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal till kommuner, landsting och privata vårdgivare. Ofelia Vård är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Almega Kompetensföretagen. Auktorisationen är en garanti för att vi följer lagar och regler. Vi har kollektivavtal och erbjuder fullt försäkringsskydd och pensionsavtal. I och med det kan våra konsulter alltid känna sig trygga när de arbetar hos oss. Vi erbjuder också kompetensutveckling och sociala aktiviteter.

www.ofelia.se

Ofelia Vård logotype