Jobb

Sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård till unikt vårdkoncept

Publicerad 3 maj 2019

Remeo

REMEO – ett unikt vårdkoncept – söker sjuksköterska som vill vara med på vår utvecklingsresa in i framtiden. Vill du göra skillnad för patienter som behöver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

REMEO-kliniken finns sedan sex år tillbaka i Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö.

Vi söker dig
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet inom neurologi, lungmedicin, kardiologi, rehabilitering och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på REMEO ingår du i ett vårdteam tillsammans med undersköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad introduktion och arbetar i en stimulerande miljö i nyrenoverade lokaler.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Enheten har plats för 10-12 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Vi erbjuder
Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. REMEO satsar på ledarskapet och kontinuerlig vidareutbildning för alla sjuksköterskor.

För mer information om tjänsten hos REMEO och ansökan, klicka här eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar REMEO dig inom kort.

[contact-form-7 id=”8527″ title=”Jag vill bli kontaktad av REMEO”]

Om REMEO
I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

www.remeo.se

REMEO annons jobb logotype