Jobb
Jobba på REMEO

Sjuksköterskor och specialist­sjuksköterskor till Remeo i Sköndal

Publicerad 3 november 2022

Remeo expanderar och söker fler sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom intensivvård eller anestesi som vill lära sig ett unikt vårdkoncept!

Vi är ett ”sjukhus i miniatyr” som bedriver högspecialiserad vård för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Tillsammans utvecklar vi ett ledande, avancerat och unikt vårdkoncept som hjälper patienter tillbaka till livet. Ett spännande arbete för dig som är sjuksköterska och vill utvecklas inom högteknologisk avancerad andningsvård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön.

Vi strävar efter att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare, vilket bekräftas av det stora antalet nöjda medarbetare. Ett fint betyg vi vill värna om genom fortsatt hög delaktighet, nära ledning och förmånliga villkor.

Våra patienter återvänder hem. Våra medarbetare trivs. Tillsammans växer vi. Nu vill vi bli fler och söker dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska!

Sjuksköterska? Klicka här för att läsa mer och ansök

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi? Klicka här för att läsa mer och ansök

Om remeo

Ungefär fem procent av de patienter som överlever intensivvården blir kvar på IVA under en längre tid, eftersom de är för sjuka för att kunna ta sig vidare i vårdkedjan. Där kommer Remeo in i bilden. Remeo-konceptet är en i Sverige ny och särskilt utvecklad vårdform för långvarigt kritiskt sjuka patienter. Vi erbjuder högkvalificerad och högteknologisk vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön.

Under de nio år som kliniken har funnits har en unik kompetens byggts upp. Vi arbetar i multiprofessionella vårdteam där alla bidrar med sina specifika kunskaper och erfarenheter för att patienten ska få en trygg och säker vård och rehabilitering. En stark gemenskap är en del av Remeos vårdkoncept.

Klicka här för att läsa mer om oss