Jobb
Jobba på Remeo

Remeo söker intensivvårds­sjuksköterskor till Sköndal

Publicerad 17 augusti 2021

Vill du vara en del av vårt multidisciplinära vårdteam och göra skillnad för patienter som behöver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

Nu söker vi specialistsjuksköterskor till Remeo-kliniken i Sköndal i södra Stockholm. Som specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi är du högsta medicinska kompetens på plats under jourtid och arbetar i nära samarbete med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första Remeo-klinik.

Vi söker
Är du specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi med minst 3 års erfarenhet, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården?

Klicka här för att läsa mer och ansöka

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Vi är stolta över Remeo, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder ca 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

Remeo satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Om REMEO

Vi finns i Stora Sköndal vid Drevviken söder om Stockholm. Remeo-kliniken har funnits sedan 2013 för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö.

Vi erbjuder våra patienter högspecialiserad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en individuellt anpassad vårdplan för varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett. Det slutgiltiga målet är återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans.

På kliniken vårdas idag 14 patienter uppdelat på flera vårdteam. Under året planeras för en utökning av patientantalet.

remeo.se