Annons

REMEO expanderar och söker fler sjuksköterskor

Publicerad 2 mars 2021

Vill du vara en del av vårt multidisciplinära vårdteam och göra skillnad för de sköraste patienterna? REMEO är ett nationellt kompetenscentrum inom högteknologisk och intensivvårdsnära andningsvård och rehabilitering.

Som sjuksköterska vid REMEO ingår du i ett vårdteam med erfarna och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, kurator, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och logopeder.

Vi koncentrerar oss på patienter i behov av andningsstöd i form av trakealkanyl, invasiv- eller noninvasiv ventilation och syrgasbehandling i kombination med individuell rehabilitering. Vi arbetar gemensamt med att uppmärksamma, möta och så långt som möjligt tillgodose patientens önskemål och behov för snabbast möjliga återhämtning.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska med bakgrund från akutsjukvård eller liknande, nyfiken, engagerad och intresserad av att vidareutveckla dig inom yrket. Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta och engagerade kollegor, fin gemenskap och möjlighet att påverka både ditt schema och arbetssituationen i övrigt.

Klicka här för mer information och ansökan

Välkommen med din ansökan!

Om Remeo

Vi finns i Stora Sköndal vid Drevviken söder om Stockholm. REMEO-kliniken har funnits sedan 2013 för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö.

Vi erbjuder våra patienter högspecialiserad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en individuellt anpassad vårdplan för varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett. Det slutgiltiga målet är återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans.

På kliniken vårdas idag 14 patienter uppdelat på flera vårdteam. Under året planeras för en utökning av patientantalet.

remeo.se
För mer information om att jobba hos REMEO, klicka här