Presentation

Trivs med gemenskap och trygghet

Publicerad 14 oktober 2019

Sofie, konsultchef, Lena, sjuksköterska, Katarina, sjuksköterska, Daniel, sjuksköter­ska och Åsa, konsultchef på Centric Care. Foto: Caroline L Jacobsen
Sofie, konsultchef, Lena, sjuksköterska, Katarina, sjuksköterska, Daniel, sjuksköter­ska och Åsa, konsultchef på Centric Care. Foto: Caroline L Jacobsen
Att kunna styra över sin tid. Det är viktigt för bemanningssjuksköterskan Katarina som jobbar för Centric Care inom hemsjukvården i Malmö. Något annat hon uppskattar är tryggheten och gemenskapen hon känner.

Varje morgon sätter sig Katarina på cykeln för att ta hand om sina patienter i Rosengård. Hon stortrivs på jobbet och deltar i vidareutbildningar och personalmöten.
– Jag känner mig som en i gänget, säger hon.
Utanför jobbet lägger Katarina mycket tid på dans och träning. En stor del av kostnaderna täcks av ett generöst friskvårdsbidrag på 4 000 kr/år.
– Eftersom jag har en aktiv fritid betyder det mycket att kunna styra över arbetstiderna, säger hon.

Jobba som bemanningssjuksköterska! Läs mer och ansök här!

Skräddarsydda jobb
Hon började på Centric Care för ett och ett halvt år sedan. Innan dess har hon mest erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och boenden.
– Det är också inom de områdena jag fått erbjudande om jobb. Det tycker jag känns tryggt, säger Katarina.
Centric Care har avtal över hela Sverige och Norge vilket ger ett rikt urval av jobb, året runt.
– Vi lägger mycket tid på att hitta rätt uppdrag åt våra anställda, utifrån deras önskemål och erfarenheter, säger Åsa Christiansson, konsultchef på Centric Care.
Sjuksköterskan Lena har jobbat som bemanningssjuksköterska på Centric i 3,5 år. Hon upplever en frihetskänsla i att ha varierande arbetsplatser.
– Jag har valt ort efter var jag har vänner och familj. Jag upplever att Centric Care bryr sig om hur jag har det och hjälper till om något inte fungerar, säger hon.
För Daniel som är nyanställd sjuksköterska på Centric Care är det viktigt att få jobba natt.
– Som nybliven pappa prioriterar jag att vara hemma mycket just nu, säger han.

Kollektivavtal avgörande
Lönen är viktig för Daniel och Lena, men inte avgörande i valet av bemanningsföretag. Bemötandet upplever de båda som jätteviktigt.
– När jag valde bemanningsföretag föll valet på Centric för det trevliga bemötandet och att jag fick ett seriöst intryck, säger Daniel.
Tryggheten är viktig även för Katarina. Därför uppskattar hon kollektivavtalet men även möjligheten att träffa sin chef eftersom företaget har kontor i Malmö. Närheten ger möjlighet att delta i utbildningar och sociala aktiviteter som julbord och afterwork.

Jobba som bemanningssjuksköterska! Läs mer och ansök här!

Centric Care
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag, med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Oslo. De är auktoriserade och medlem i Almega, Kompetensföretagen samt har tecknade kollektivavtal för alla yrkesgrupper. Med ett stort antal ramavtal kan Centric Care erbjuda uppdrag året om, oavsett om sjuksköterskan är fastanställd eller behovsanställd.

Tel: 010-219 05 00
E-post: info.care.se@centric.eu
centriccare.eu