Jobb

Var med och utveckla intensivakuten på Karolinska

Publicerad 14 oktober 2019

Har du ett intresse av att vårda patienter med komplexa diagnoser, multisjuka och samtidigt möta och ta hand om närstående i en akut kontext? Välkommen till Intensivakuten på Karolinska.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av att vårda patienter med svåra och komplexa diagnoser. Gärna med specialistutbildning inom akutsjukvård 60 Hp eller annan relevant specialistutbildning.

Här är det viktigt är att se hela patienten. Du ska ha förmåga att kunna växla i tempo, att kunna gå från ett stilla samtal med patient och närstående till att ta emot en patient som kommer in med ambulans, eller tvärt om. Du behöver vara inriktad på att jobba i team och ha en god kommunikation.

För mer information om jobbet, kontakta:
Emil Andersson
Omvårdnadschef Intensivakuten
emil.j.andersson@sll.se
tel: 08-585 804 08


Om Intensivakuten
Intensivakuten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är Sveriges första akutmottagning av sitt slag och en helt ny vårdform i Region Stockholm. Här tas patienter emot som är i ett akut skede av sin tidigare sjukdom, eller har annan akut sjukdom eller skada som gör att de är i behov av sjukhusets högspecialiserade vård. Via ambulans eller helikopter kommer också patienter in till traumaenheten där vi har ett nära samarbete med operation, anestesi och röntgen.

Eftersom vi är en ny vårdform jobbar vi kontinuerligt med att utveckla och förbättra vårt arbetssätt för att vården ska bli så bra som möjligt samtidigt som vi ska ha en bra arbetsmiljö.