Annons

Läs till specialistsjuksköterska på distans vid Mälardalens högskola

Publicerad 25 februari 2020
specialistsjukskoterska-mdh

Läs till specialistsjuksköterska helt utan campusträffar på Mälardalens högskola. Den flexibla studiegången gör att studenten själv bestämmer tid och plats för sina studier, vilket gör att fler kan kombinera studier och arbete. Ansök senast 16 mars.

Programmen inom akutsjukvård och hälso- och sjukvård i hemmet är helt utan campusträffar. De är framtagna i nära samverkan med vårdverksamheter och utformade så att fler ska kunna kombinera arbete och studier.

− Halvfartsstudier gör det mycket lättare att kombinera specialistutbildningen med arbete. Att programmen bedrivs helt utan campusträffar är unikt och gör att deltagarna kan komma från hela Sverige, säger programsamordnaren Anders Widmark.

Våra specialistsjuksköterskeutbildningar med start 24 augusti 2020. Ansök senast den 16 mars.

Utbildningar på distans och halvfart


Akutsjukvård

Det råder stor brist på specialistsjuksköterskor inom akutsjukvården. Efter nära dialog och samverkan med vårdverksamheter startar MDH en ny specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård.

Klicka här för mer information och ansökan

Hälso- och sjukvård i hemmet

I och med att antalet äldre ökar, ökar också antalet personer som behöver vård och omsorg utanför den traditionella slutenvården. Hälso- och sjukvård i hemmet handlar om insatser för att vårda sjuka samt om utvecklingen av vården.

Klicka här för mer information och ansökan

Utbildningar på helfart i Västerås


Anestesisjukvård

Intensivvård

Psykiatrisk vård

Mälardalens högskola

Mälardalens högskola (MDH) är en av Sveriges största högskolor och har 16 000 studenter som läser kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning.

På MDH bedrivs forskning inom alla utbildningsområden för att lösa samhällets utmaningar, varav forskningen inom framtidens energi och inbyggda system är internationellt framstående.

MDH:s nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor bidrar till att människor mår bättre och att jorden håller längre. MDH finns på båda sidor om Mälaren med campus i Eskilstuna och Västerås.