Presentation
Sens Care

Kombinera frihet och trygghet på Sens Care!

Publicerad 16 april 2021
Ayse Köseoglu, konsultchef på Sens Care.
Ayse Köseoglu, konsultchef på Sens Care.

Längtar du efter att jobba med stor flexibilitet och frihet, samtidigt som du har full trygghet och stöd i din yrkesroll? På Sens Care får du det bästa av båda världar och en rad spännande uppdrag att välja på.

Lena Kuzmitska, sjuksköterska på Sens Care.
Lena Kuzmitska, sjuksköterska på Sens Care.

– Här tar man verkligen hand om sina konsultssjuksköterskor. Det är ordning och reda, med lång framförhållning, flexibilitet och lyhördhet för våra behov. För mig som är småbarnsmamma är det perfekt att kunna välja långa uppdrag, med arbetstider som passar mig. Jag trivs enormt bra, säger Lena Kuzmitska, som började på Sens Care i höstas efter att ha arbetat som anställd både i Region Stockholm och inom företagshälsovård.

Nu söker Sens Care sjuksköterskor med minst två års klinisk erfarenhet för spännande uppdrag i hela landet. Du kan vara såväl specialist- som allmänsjuksköterska. Välkommen med din ansökan till Sens Care!

Klicka här för att läsa mer och ansöka

Eniel Bosch, sjuksköterska på Sens Care.
Eniel Bosch, sjuksköterska på Sens Care.

Högt i tak
Hennes kollega Eniel Bosch instämmer. Han har lång erfarenhet från psykiatrin, både som skötare och sjuksköterska och lämnade sin tjänst i regionen för att han ville ha större frihet och bättre löneutveckling och villkor. Nu har han samarbetat med Sens Care i fem år.
– Det fungerar perfekt. Konsultcheferna är väldigt bra och trevliga att ha att göra med. Det är högt i tak och aldrig svårt att diskutera eventuella bekymmer eller utmaningar. På Sens Care är man trygg och väl omhändertagen, säger han.
Lena lyfter fram att en stor fördel är att man kan få pröva olika specialiteter och arbetsplatser, vilket är både omväxlande och ger professionell bredd.
– Det är jättebra, inte minst när man är ganska ny i karriären. Från Sens Cares sida är man väldigt tillmötesgående och erbjuder bra uppdrag, säger hon.

Matcha rätt
Sens Care har uppdrag i regioner och kommuner över hela landet. Man erbjuder allt från ströpass till långa uppdrag på heltid och deltid inom alla specialiteter och vårdformer. Konsultcheferna har lång egen erfarenhet från vården i regionerna och förstår vikten av att matcha rätt person till rätt uppdrag.
– Eftersom vi har erfarenhet och kompetensen från verksamheterna så genomsyrar det våra samtal med sjuksköterskorna. Det är helt avgörande att vårdenheterna och konsulterna har förtroende för oss. På Sens Care bemannar vi med omtanke i alla led, säger Ayse Köseoglu, konsultchef med bakgrund inom bemanning i Region Stockholm.

Sens Care

Sens Care är ett auktoriserat bolag inom hälso- och sjukvård och socialt arbete. Det är en kvalitetsstämpel och innebär bland annat att vi följer kollektivavtal, avsätter pension och försäkrar våra konsulter när de jobbar för oss. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag. Våra medarbetare och samarbetspartner är förutsättningen för hela vår verksamhet. Därför är vi måna om alla relationer och vi strävar alltid efter att vara personliga och tillgängliga, snabba, ansvarsfulla och flexibla. Med goda relationer har vi möjlighet att skapa långsiktiga professionella samarbeten, som gynnar alla.

www.senscare.se