Presentation
Aleris Närsjukvård

Stora möjligheter på Aleris

Publicerad 16 april 2021
Foto: Gonzalo Irigoyen
Cecilia Ypevik, sjuksköterska och samordnare för Aleris ASIH i Handen och Ove Hedlund, sjuksköterska på Dalengeriatriken. Foto: Gonzalo Irigoyen
Cecilia Ypevik, sjuksköterska och samordnare för Aleris ASIH i Handen och Ove Hedlund, sjuksköterska på Dalengeriatriken. Foto: Gonzalo Irigoyen

Oavsett om du står på tröskeln till din karriär eller har lång erfarenhet så erbjuder Aleris Närsjukvård ett brett spektrum av spännande möjligheter. Här är det stark sammanhållning, högt i tak och lätt att trivas.

Aleris Närsjukvård omfattar både specialiserad slutenvård och en stor öppenvård. Här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas som sjuksköterska.
Ove Hedlund kom till nuvarande Aleris Närsjukvård redan på sin sista praktik på sjuksköterskeutbildningen. Han hamnade på Dalengeriatriken och trivdes så bra att han återvände direkt efter examen 2018.
– Det var min absolut bästa praktik, så för mig var det självklart att söka mig tillbaka. Kollegorna är fantastiska och det är verkligen en väl fungerande verksamhet, med genomtänkta rutiner genom hela vårdkedjan. Inte minst har vi ett enormt bra samarbete kring den sociala planeringen, med trygg hemgång, berättar han.

Jobba med oss på Aleris. Klicka här för att se våra lediga tjänster

Vill jobba med äldre
Ove sadlade om till sjuksköterska mitt i livet därför att han ville arbeta med människor. Det är ett beslut han inte ångrar. Innan han kom till Dalengeriatriken trodde han inte att det var just äldre patienter som han ville jobba med, men han har helt reviderat sin uppfattning.
– Man får så otroligt mycket tillbaka och möter en sådan tacksamhet, menar han.
Hans kollega Cecilia Ypevik har lång yrkeserfarenhet, bland annat som sjuksköterska i Skottland och inom akutmedicin. Hon jobbar nu som sjuksköterska och samordnare för Aleris ASIH i Handen.
– Det är väldigt fritt och självständigt, samtidigt som vi har starka team med olika kompetenser. Man känner sig aldrig ensam, utan har alltid flera andra att samråda med. Det är också ett arbete där vi kommer patienterna väldigt nära och lär känna dem, vilket är en stor skillnad mot akutmedicinsk vård, säger hon.

Bra kompetensutveckling
Cecilia lyfter fram att Aleris Närsjukvård erbjuder ett brett utbud av utbildningar och kompetensutveckling och det finns en tydlig kompetensstege. Aleris är mån om att medarbetarna ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll
– Det är en väldigt stöttande och uppmuntrande miljö, med en stark vilja att ta tillvara medarbetarnas olika drivkrafter och önskemål. Jag kan påverka min karriär och utvecklas hela tiden. Här trivs jag bra!

Jobba med oss på Aleris. Klicka här för att se våra lediga tjänster

Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård erbjuder ett unikt vårdkoncept med helhetssyn på patienten genom hela vårdkedjan. Verksamheten finns både söder och norr om Stockholm och omfattar bland annat geriatrik, ASIH, primärvård, basal sjukvård i hemmet och palliativ vård. Vården präglas av tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vårt medarbetarskap bygger på varje medarbetares energi, värme och vilja att påverka.

Vill du vara med och utveckla verksamheten? Läs mer på www.alerisnarsjukvard.se