Jobb
NU-sjukvården

Röntgensjuksköterska till Uddevalla sjukhus

Publicerad 20 december 2021

Vill du som är röntgensjuksköterska vara delaktig i att forma framtidens radiologiska avdelning i Uddevalla?

Vi söker en röntgensjuksköterska som vill bli en del av vårt team!

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter, både självständigt och i team. Vi har ett brett undersökningspanorama, allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke vilket vi värdesätter. 

Radiologiska avdelningen utför till stor del planerad vård. Vi utför undersökningar med datortomografi, magnetkamera, ultraljud samt konventionell röntgen.

Välkommen med din ansökan senast den 20 januari 2022! Klicka här för mer information och ansökan (Sista ansökningsdag har passerat)

Om Bild- och funktionsmedicin på NU-sjukvården

Radiologiska avdelningen tillhör kliniken Bild-och funktionsmedicin som består av Radiologi, Mammografi och Klinisk fysiologi och har 220 anställda. Radiologin är uppdelad på två avdelningar varav en finns på NÄL och en på Uddevalla sjukhus. Sammanlagt utför vi cirka 150 000 undersökningar per år.

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

VGR NU-sjukvården logotype