Presentation
Konsultsjuksköterska

Flexibilitet, frihet och trygghet på Dedicare!

Publicerad 6 april 2022
Foto: Gonzalo Irigoyen
Catharina Berglund konsultsjuksköterska hos Dedicare och Mia Berglind, affärsområdeschef sjuksköterska. Foto: Gonzalo Irigoyen
Catharina Berglund konsultsjuksköterska hos Dedicare och Mia Berglind, affärsområdeschef sjuksköterska. Foto: Gonzalo Irigoyen

Efter mer än 30 år som barnmorska inom offentlig och privat verksamhet tog Catharina Berglund steget till konsultsjuk­sköterska hos Dedicare.
– Det är det bästa jag gjort. Här har jag både trygghet och frihet och jag trivs enormt bra, säger hon.

Catharina hade länge funderat på att byta till en friare anställningsform, men tvekat eftersom hon hade fyra barn att försörja, hus och andra ekonomiska förpliktelser.
– Jag var helt enkelt rädd för att min inkomst skulle bli för ojämn. Men det var en helt onödig oro. Här på Dedicare har jag kunnat arbeta så mycket som jag vill och det är precis lika tryggt som mina tidigare jobb. Jag kan välja mina egna arbetstider och vilka uppdrag jag vill ta, berättar Catharina.
Hon har nu arbetat på Dedicare i snart två år. Det första uppdraget var som sjuksköterska på en covidavdelning, där alla sjuksköterskor kom från Dedicare.
– Det var otroligt intensivt, men en fantastisk start. Jag fick verkligen se professionalismen och sammanhållningen bland sjuksköterskorna. Det finns en väldigt fin stämning här och alla ställer upp och hjälper varandra, berättar Catharina, som sedan dess bland annat har arbetat på barnmorskemottagning och närakut.

Klicka här för att se alla våra lediga sjukskötersketjänster

Klicka här för att göra en intresseanmälan och läsa mer om oss

Uppdrag i hela Sverige
Nu söker Dedicare nya, drivna och engagerade sjuksköterskor, barnmorskor, skolsköterskor och andra specialister som DSK och IVA. Du bör ha minst två års erfarenhet. Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att du har full trygghet med bland annat kollektivavtal, försäkring och tjänste­pension. Dedicare har avtal med 18 av 21 regioner i Sverige och med ett stort antal kommuner och privata vårdgivare.
– Som sjuksköterska hos oss har man alla möjligheter att få pröva sina vingar på en mängd olika härliga arbetsplatser. För den som föredrar att vara på ett och samma ställe finns möjlighet till långa placeringar. Vi försöker att tillmötesgå varje konsultsjuksköterskas önskemål och skräddarsy lösningar, förklarar Mia Berglind, affärsområdeschef sjuksköterska.
Catharina instämmer:
– Man är väldigt väl omhändertagen här på Dedicare. Och trots att jag har arbetat så länge i yrket så har jag lärt mig mycket och utvecklats professionellt sedan jag kom hit. Jag är så glad att jag äntligen tog steget!

Dedicare – Sjuksköterskebemanning

Dedicare AB är ett av Nordens största och äldsta bemanningsföretag i vårdbranschen och startade sin verksamhet redan 1996. Företaget hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor samt inom socialt arbete, socionomer och psykologer. Tjänsterna inkluderar allt från att förse privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Dedicare erbjuder goda anställningsvillkor, stora möjligheter till kompetensutveckling och stor flexibilitet. Stort fokus ligger på en personlig kontakt mellan konsultchefer och sjuksköterskor. Idag bemannas vården i Sverige, Norge, Danmark och Finland av Dedicare.

Nyfiken? Läs mer på: www.dedicare.se/nurse