Annons

Sjuksköterskor till Gotland i sommar

Publicerad 20 februari 2023

Välkommen att jobba med oss på Gotland i sommar och få bidrag till både resa och boende

Sommarvikarier sökes inom hälso- och sjukvård, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning.

Vi erbjuder jobb med människan i fokus. Som medarbetare hos oss gör du skillnad. Tillsammans förbättrar vi människors vardag, varje dag!

Klicka här för att läsa mer och ansök till ett sommarvikariat

Region Gotland

Region Gotland är den enda regionen i Sverige som har kommunala-, hälso- och sjukvårdsuppgifter och regionalt utvecklingsansvar i en och samma organisation. Vi är över 6700 engagerade medarbetare som tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar för att en hälsofrämjande sjukvård och tandvård tillhandahålls på lika villkor till de som bor och vistas på Gotland. Tillsammans utvecklas hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom respekt, integritet och tillgänglighet

Socialförvaltningen arbetar med sociala insatser som rådgivning, stöd och behandling. Verksamhetsområden är socialtjänst, hemsjukvård, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Dygnet runt möter de människor i alla åldrar och med olika behov; barn, familjer, vuxna och äldre.

gotland.se/jobbahososs