Annons
Jobba hos oss Region Gotland

Sjuksköterskor till Gotland

Publicerad 18 september 2023

Välkommen att bo och jobba på vår underbara ö mitt i Östersjön. Är du sjuksköterska och söker ett nytt äventyr? Kom över till Gotland!

Se alla våra lediga tjänster här

Region Gotland

Region Gotland är den enda regionen i Sverige som har kommunala-, hälso- och sjukvårdsuppgifter och regionalt utvecklingsansvar i en och samma organisation. Vi är över 6700 engagerade medarbetare som tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar för att en hälsofrämjande sjukvård och tandvård tillhandahålls på lika villkor till de som bor och vistas på Gotland. Tillsammans utvecklas hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom respekt, integritet och tillgänglighet

Socialförvaltningen arbetar med sociala insatser som rådgivning, stöd och behandling. Verksamhetsområden är socialtjänst, hemsjukvård, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Dygnet runt möter de människor i alla åldrar och med olika behov; barn, familjer, vuxna och äldre.

gotland.se/jobbahososs