Jobb
Region Västernorrland Jobba med oss

Vi söker sjuksköterskor och ambulanssjuksköterskor

Publicerad 26 oktober 2023

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för ambulanssjukvård och som är legitimerad sjuksköterska!

Region Västernorrland söker flera nya kollegor med placering på orterna Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Arbetet inom ambulanssjukvården är varierande och stimulerande och du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd arbetar du alltid tillsammans med en erfaren sjuksköterska. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat vård av patienter som drabbats av akut sjukdom eller skada och transport av patienter i behov av ambulanssjukvård.

Klicka här för att läsa mer och ansöka

Region Västernorrland – Ambulanssjukvården

Ambulanssjukvården är en länsövergripande verksamhet som ständigt utvecklas för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Hos oss arbetar såväl nyutbildade som erfarna sjuksköterskor med hög personlig mognad, som är initiativtagande och besitter en god förmåga att samverka och lösa utmaningar. Vi har tydliga och lättillgängliga riktlinjer som fungerar som stöd för såväl ny som erfaren personal.

rvn.se