Jobb

Rådgivningssjuksköterskor till 1177 för Region Sörmland

Publicerad 14 oktober 2019

Vi startar en helt ny verksamhet och söker därför rådgivningssjuksköterskor som ska lotsa patienten till rätt vårdnivå.

Region Sörmland kommer från november 2019 att ta över och utveckla rådgivningen via 1177 i egen regi. Som rådgivningssjuksköterska kommer du att bedöma patientens vårdbehov utifrån ett rådgivningsstöd. Ditt främsta arbetsredskap är telefonen och datorn. Som stöd kommer du ha kollegor med olika kompetenser.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som sjuksköterska, är initiativrik, lösningsfokuserad och brinner för att möta patienten. Du har kompetens inom någon av våra specialiteter såsom barnsjukvård, infektion, allmänmedicin, akutsjukvård eller psykiatri.

Du erbjuds möjligheten till kombinationstjänst där du delar din tid mellan din nuvarande arbetsplats och rollen som rådgivningssjuksköterska.

Klicka här för mer information och ansök

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!