Jobb
Jobba i Sörmland

Vi söker sjuksköterskor till Sörmland

Publicerad 29 mars 2023

Vi erbjuder dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska, barnmorska eller röntgensjuksköterska möjligheter till utveckling, flexibilitet, att kombinera fritid och arbete samt en god hälsa. Här finns mer än vad du tror.

Till exempel:

  • Är du nyutexaminerad sjuksköterska introduceras du utifrån ett program som är framtaget för att du lättare ska komma in och känna dig trygg i din nya yrkesroll.
  • Möjlighet till individuell schemaplanering och arbetstidsförkortning gör att vi tillsammans skapar tillgänglig och kvalitativ sjukvård.
  • Vi erbjuder dig kompetensutveckling, till exempel kontinuerlig vidareutbildning på plats men också betald specialistutbildning och goda villkor för forskningsmöjligheter.
  • För dig som är erfaren finns möjlighet att arbeta som vårdledare; en senior stödkompetens till nya sjuksköterskor på enheten.
  • Chef- och ledarutveckling genom våra interna chefsprogram där du som framtida ledare eller befintlig ledare får möjligheten till att växa i ditt ledarskap.
  • Friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.
  • Föräldrapenningtillägg under föräldraledighet.

Våra egenskaper
Vi är en trygg arbetsgivare med intresse för utveckling, forskning och god arbetsmiljö. Hos oss får du hela 7 500 kollegor runt om i hela Sörmland. Vi har snart helt nya högteknologiska sjukhus i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping med modern utrustning och möjligheter till nya arbetssätt.

Sjuksköterska? Klicka här

Barnmorska? Klicka här

Röntgensjuksköterska? Klicka här

Klicka här för att läsa mer om Trainee och andra karriärmöjligheter för sjuksköterskor

Kontakta oss gärna för mer information

Catrin Dagander
Rekryteringsspecialist, HR-staben
072-143 14 12
catrin.dagander@regionsormland.se

Sofia Andersson
HR-chef, Karsudden sjukhus i Katrineholm
0150-560 40
sofia.a.andersson@regionsormland.se

Region Sörmland

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län.

regionsormland.se/ledigajobb
facebook.com/regionsormlandjobbahososs

Region Sörmland logotype