Jobb

Funderar du på att arbeta som hyrsjuksköterska?

Publicerad 6 april 2021

För att vården ska kunna leverera en god och jämlik vård är du som sjuksköterska en av de absolut viktigaste pusselbitarna. Som hyrsjuksköterska hos oss på Läkarjouren kan du välja mellan en mängd uppdrag i trevliga orter runt om i Sverige. Vi tycker att du förtjänar goda arbetsförhållanden, kollektivavtal, bra lön och möjlighet att styra över din egen tid.

Läkarjouren har sedan 1989 bedrivit vårdbemanning utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi är auktoriserade och certifierade och arbetar alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Vill du bli en av oss? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur det är att arbeta tillsammans med oss.

Klicka här för att se våra lediga tjänster och skicka en spontanansökan till oss

Läkarjouren

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Vi på Läkarjouren är ett komplement till den befintliga vården. En viktig pusselbit för att kunna hålla vårdgarantin och leva upp till löftet om en god och jämlik vård, men också ett slags första hjälpen för vårdverksamheter som snabbt behöver kunna ta in extra resurser i form av läkare och sjuksköterskor. Hyrläkare och hyrsjuksköterskor som tack vare kunskap och erfarenhet snabbt blir en del av vårdteamet och lever upp till verksamhetens höga krav.