Jobb
Jobba på MedHelp

Vill du ha ett spännande jobb med bra villkor?

Publicerad 26 oktober 2021
Portrait of confident mid adult female doctor standing with arms crossed against wall at hospital

Hos oss kan du arbeta med sjukvårdsrådgivning hemifrån. Dessutom med kortare arbetstid och heltidslön. Oavsett var du arbetar ingår du i ett team med 270 erfarna sjuksköterskor som gör en viktig insats, varje dag.

Klicka här för att läsa mer och ansök!

MedHelp

MedHelp Sjukvårdsrådgivning är Sveriges ledande aktör inom sjukvårdsrådgivning. Med över tjugo års erfarenhet från 1177 i Stockholm och med en innovativ kommunikationsplattform hanterar våra ca 300 sjuksköterskor årligen mer än 2 miljoner vårdsamtal. Vi bidrar till ökad tillgänglighet för patienterna och sänkta kostnader för vården.

Kontakt:
gerd.fornander@medhelp.se
08-528 528 00

Facklig företrädare för Vårdförbundet:
Johan Ernvik
facket.vardforbundet@medhelp.se

www.medhelpsjukvardsradgivning.se