Jobb
NU-sjukvården

Röntgensjuksköterskor till NÄL i Trollhättan

Publicerad 4 januari 2022

Vi utökar verksamheten för att ta emot fler patienter och söker två röntgensjuksköterskor som vill bli en del av vårt team på radiologiska avdelningen på NÄL i Trollhättan.

Som röntgensjuksköterska hos oss ger du remittenterna de svar de behöver för att behandla sina patienter. Vi erbjuder undersökningar i många olika modaliteter vilket gör arbetet spännande och omväxlande. Vi har även PCI-verksamhet under vissa tider och du kommer att möta patienter från alla sjukhusets verksamheter samt en del elektiva patienter utifrån. Arbetet innebär allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar av både barn och vuxna, både självständigt och i team

Citat från en av våra röntgensjuksköterskor:
”NÄL som akutsjukhus borgar för mångfald både gällande patienter och undersökningsmetoder. Man får en väldigt bred kompetens som röntgensjuksköterska om man arbetar här. Sedan är vi ett fantastiskt bra gäng. Vi behöver bli några fler bara.”

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2022! (Sista ansökningsdag har passerat)
Klicka här för att läsa mer och ansöka

Om Bild- och funktionsmedicin på NU-sjukvården

Radiologiska avdelningen tillhör kliniken Bild-och funktionsmedicin som består av Radiologi, Mammografi och Klinisk fysiologi och har 220 anställda. Radiologin är uppdelad på två avdelningar varav en finns på NÄL och en på Uddevalla sjukhus. Sammanlagt utför vi cirka 150 000 undersökningar per år.

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

VGR NU-sjukvården logotype